ANNONS

Formar

Förra året fick en av inredningsbutikerna här i stan hem helt otroliga pajformer och uppläggninsfat i keramik, fint glaserade i härliga färger. En stor olivgrön pajform fick följa med mig hem och den är asbsolut en kär ägodel.

Redan då använde sig Leila av Gerberas produkter i hennes program och jag har sett att hon fortfarande gör det. Inte helt förvånade då de är riktigt snygga. Det är härligt med lite färg och form i köket. Som sagt så har jag en pajform i  min ägo men suktar varje vecka efter de snygga gratängformarna som Leila flitigt använder.
 Den ni ser på bilden ovan råkar vara veckans vara och kostar endast 370 kr. Kanske kan det bli årets julklapp till mig själv?

Formarma och mycket annat fint kan ni spana in på Casual Living

Det är inte så ofta som det skvallras här på min matblogg, men har fått nys om att Leila har en "riktig bulle i ugnen" och väntar alltså smått! Stort, stort grattis till henne!

bild: casualliving.se

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ylva
Ylva
15 år sedan

Vad kul om ryktet med Leila stämmer! Ska hem och ladda för lite julmys i hennes kök ikväll. Undrar vad det blir för smarrigt idag?

Sara
Sara
15 år sedan

Vill också ha!!!!!

linruz
15 år sedan

Ja de formarna är verkligen helt underbara…

Mysigt om ryktet är sant…

Joanna
Joanna
15 år sedan

Jag ska försöka börja flytta in idag:)Ha det så bra så ses vi

Jennie
15 år sedan

De formarna är helt bedårande! Jag har spanat in en av dom så den kommer att hamna på min önskelista i år. Så jag får se om tomten kommer med den. 🙂

Kryddburken
15 år sedan

Men åhhh…. Tack för att du visade mig den sidan, nu kände jag hur fattig jag blev bara sådär… Helt plötsligt…

Nästa inlägg

Mustig gryta till jul

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x