Dukning till jul

jul-dukning-3

En av de saker jag tycker är så mysig med julen är att man får gå all in och pynta och dekorera i hela huset! Att få duka upp ett fint bord till julmiddagen med fina servetter och kanske bordsplacering? Ungarna tycker det är superkul att springa runt och läsa allas namn och vart man skall sitta. Vill man inte ha bestämd bordsplacering kan man ju bara skriva en liten hälsning på kortet. ”God Jul” eller ”Välkommen” fungerar ju precis lika bra!

jul-dukning-4
 

Igår på ICA hittade jag dom har små söta chokladbjällrorna som passade perfekt att använda till dukningen. Jag tror en förpackning med 8 chokladbitar gick på 12 kr, som hittat! Det fanns inga juliga servetter som föll mig i smaken så jag tog ett par svart/vita, men med den röda bjällran och natursnöret till blev det riktigt julfint ändå!

Som ni ser behöver det inte vara så avancerat att få till en liten personlig dukning och inte behöver man lägga ut massor av pengar på det heller.

Nu skall jag bara klura ut hur jag skall duka på självaste julafton!

bild:Linnéa Seidel

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
julköttbullar

Nästa inlägg

Köttbullar till jul

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x