Veckans mat-HÖSTMYS

lasagne
Jag vet inte hur det är i din del av landet. Men här kom hösten på riktigt i natt. Vi vaknade upp till en klar och härlig höstmorgon med minusgrader och hela gräsmattan täckt av frost. Så då tänkte jag, vad passar bättre att fira in hösten med än en vecka med riktigt höstmysig mat? Ni vet sådant man längtat lite efter under sommaren men tänkt att det där spar vi tills det blir höst på riktigt! Så här kommer det. En vecka med härlig mat som lasagne, grytor och självklart en köttfärsslimpa att dö för!
Först ut är en av familjens absoluta favoriter, lasagne. Älskad av många även utanför familjen. Vilket jag förstår, den har liksom allt. Känner du ändå att det passar bättre med en vegetarisk lasagne? Ja då har du ett recept på det här.
hel kyckling i crock pot
Att göra hel kyckling i ugn eller Crock Pot blir så himla gott tycker jag. Och moset som blir till denna kyckling är helt oemotståndligt gott! Ni måste bara prova!
ratatouille
En härligt kryddig, smakrik ratatouille passar fint till det mesta. Stek på några skivor halloumi, fin korv med hög kötthalt eller något annat du vekrigen gillar. Gör gärna en stor omgång och frys in. Då har du världens snabbaste middag att ta till när tiden är knapp!
kotlettgryta med svamp
Så mycket härliga, höstliga smaker hittar ni i denna panna med svamp och kotletter. Enkelt att göra och så gott! Ett måste om ni inte testat!
meatloaf-bacon-1
Kungen av höstmysig mat- Köttfärslima! Här har jag gjort en fetaostfylld köttfärslimpa, inlindad i bacon.
pärondessert
Jag vet inte hur det är med er, men den här veckan känns det som om en härligt höstig dessert skulle sitta fint! Det här är en enkel men helt ljuvlig dessert ni garanterat kommer att älska!
bilder:Linnéa Seidel

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Smoothie twister

Nästa inlägg

Fredagssvep

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x