ANNONS

Nu måste ni hjälpa mig!

 
Linneas skafferi folkets val
Igår vaknade jag upp till den härliga nyheten att jag är en av de 10 bloggar som är nominerade till folkets val i matbloggspriset. Och de helt tack vare er underbara läsare! Jag var helt enkelt en av de 10 bloggar som fått flest nomineringar, och det är ju för att ni valt att nominera mig! Så tusen tack för det!
Men det är ju liksom nu det hårda jobbet börjar, nu börjar nämligen den stora omröstningen! Och eftersom ni nominerat fram mig kanske någon av er också kan tänka sig att lägga en röst på mig?
 
Folkets val nominerade 2016
 
Det är superenkelt att rösta på den blogg du vill ska vinna. Vill du rösta på mig, gå in på den här länken och gilla bilden. Den bild(blogg) med flest gilla-markeringar vinner helt enkelt. Svårare än så är det inte. Men som sagt, jag behöver er hjälp för att vinna det här! Så in och gilla den här bilden på stört!
Ni har på er till 19 oktober kl 23.59 att rösta.
Jag skulle verkligen bli superglad om ni gick in och gillade just bilden på Linneas Skafferi <3
 

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lena Hagberg
7 år sedan

Har röstat på dig och din fina blogg som är en stor inspirationskälla för min egen nystartade matblogg!

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  Lena Hagberg
7 år sedan

Å tack snälla! Kul att du gillar min blogg 🙂

Kanelbulle

Nästa inlägg

8 tips för att lyckas med kanelbullar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x