ANNONS

Lyssna på en ljudbok i jul!

storytel
Hej alla,
Hoppas ni har en härlig start på veckan! Oavsett hur veckan startat tänkte jag faktiskt göra den ännu bättre för er! För idag kan jag presentera ett himla fint erbjudande jag har tillsammans med Storytel
Med Storytel laddar du enkelt ner ljudböcker direkt till din mobil. Du kan lyssna på precis hur många böcker du vill varje månad och du har tusentals titlar att välja bland. Allt från gastkramande thrillers till smäktande kärlek och barnböcker. Och något jag tycker är himla bra är att du kan lägga flera böcker offline samtidigt. Åker du då på semester eller är borta från internet en längre tid är man alltid säker på att man kan ha en ljudbok till hands!
Här hemma lyssnar hela familjen på ljudböcker. Antingen i bilen ihop om vi åker längre sträckor eller på kvällarna innan barnen ska sova.
storytel
Men själv älskar jag att lyssna på ljudbok i köket medan jag lagar mat eller bakar. Jag har alltid älskat att läsa så efter att jag upptäckte Storytel och ljudböcker för ungefär 6 år sedan har jag plöjt hundratals titlar!
Är du en ljudboksälskare? Var lyssnar du isåfall helst på ljudbok? I bilen? På toa? Eller kanske när du är ute och går?
Eftersom jag under bra många år nu lyssnat mig igenom många av Storytels böcker tänkte jag tipsa er om några av mina favoriter:

  • Just nu lyssnar jag på Kaninjägaren av Lars Kepler. Alltså vilka böcker!! Hela serien om Joona Linna tar liksom ett stenhårt grepp om mig från första minuten. Helt omöjligt att sluta lyssna och jag är livrädd ungefär hela tiden.
  • Efter att ha lyssnat nästan 20 timmar på ovan nämnda bok, då sitter det fint att vila hjärnan lite från ond bråd död. Och istället lyssna på något lite mer lättsamt. Som böckerna om Polly och hennes bageri. De två första böckerna: Det lilla bageriet på strandpromenaden och Sommar på strandpromenaden lyssnade jag på tidigare i år och gissa om jag blev glad när jag såg att en tredje bok kommer nu lagom till jul! Måste lyssna!
  • Som tredje tips måste det bli min absoluta favorit-bokserie. Nämligen böckerna om Hervor och Mirjam. Första boken, Svinhugg, utspelar sig under en varm sommar på Gotland. Där tre män dör. Kan det vara så att Mirjam med hjälp av tankekraft haft ihjäl dom?

Nu vill ju jag att ni också ska få ta del av denna skatt som ljudbokslyssnandet faktiskt är! Därför erbjuder jag nu tillsammans med Storytel dig att prova just Storytel helt gratis och lyssna fritt i 30 dagar. Perfekt nu inför jul då många kanske har lite lediga dagar (eller många hektiska timmar innan i köket då ljudboken garanterat gör allt roligare!)
Klicka på den här länken för att prova Storytel gratis i 30 dagar, erbjudandet gäller fram till 31/12-2016.
 
Inlägget är i samarbete med Storytel.
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Göteborgsmamman 26årig soon-to-be trebarnsmamma
7 år sedan

Åh, jag är så gottesugen hela tiden att såna här inlägg med bilder på gotta får det att vattnas i munnen!
Vi har julpysslat deluxe hemma den senaste veckan – satt upp julgran, bakat lussekatter och gjort lite DIY-saker för både vuxna och barn. Titta gärna in på bloggen och se om du kan hitta lite inspiration 🙂
Kram <3

vegetarisk stroganoff med svamp

Nästa inlägg

Veckans mat- en vegetarisk vecka innan jul

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x