Om året som varit, och det som kommer…

nyår
Hej 2017!!
Vilket härligt avslut på 2016 vi fick. Med huset fullt av vänner, barn, mat och en och annan flaska bubbel (ok, ganska många..). Idag vaknade vi upp till ett helt nytt år, där våra barn faktiskt tog sovmorgon. Det tog några år för dom att upptäcka det fina i det.
Vi startade dagen med storfrukost tillsammans med övernattande gäster, sen drog barnen igång att börja leka och en och annan vuxen somnade om i soffan. Ett fint litet sorl hörs i huset som känns perfekt att jobba till.
2016 var året jag, satsade för fullt på Linnéas Skafferi. Både bloggen men också min andra del där jag arbetar som matfotograf/stylist och skribent. Och vet ni, efter så många timmars jobb, sena kvällar och helger, ja då gav det utdelning. För i november 2016 så vann jag Det Stora Matbloggspriset som delades ut på Stockholm Food & Wine. Alltså tycker en jury att just min matblogg är den bästa i Sverige just nu. Vilken grej va!? Jobbmässigt är det ju såklart det största som hände 2016.
Ni är väldigt många nya läsare som hittat hit till Linnéas Skafferi vilket jag tycker är helt fantastiskt!, Ni söker fortfarande allra mest efter fisk i ugn, cheesecake i glas och ni gillar veckoplaneringarna av mat jag brukar lägga upp varje måndag (i morgon startar vi veckan med en helt ny!).
2016 har för mig varit ett år fullt med arbete. Många andra saker har liksom fått stå åt sidan. Men det känns som jag under året lagt en bra grund för kommande år. Förhoppningsvis kommer jag ha precis lika mycket jobb under 2017, men jag tror jag kommer att bli lite bättre på att planera min tid. Jag har under året som gått varit väldigt splittrad. Svårt att glömma jobbet och vara bara mamma eller sambo när jag lämnat jobbet.
I år hoppas jag kunna släppa jobbet när jag väl är hemma med pojkarna. Stänga av telefon och dator och vara lite mer närvarande. Det är nog det närmaste nyårslöfte jag kommer för i år.
2017 ska jag försöka  ta mig mer tid till att träffa vänner och träna, jag vill bli ännu bättre på att fotografera och styla bilder. Jag hoppas nya spännande samarbeten väntar under året jobbmässigt och förhoppningsvis kommer jag komma igång med en egen Youtube-kanal och just ja, jag ska ju även gifta mig. Så det känns som om 2017 redan nu blir ett lovande år.
Jag hoppas att ni alla helt fantastiska läsare har haft ett fint år och att ni känner er redo för 2017! För det är jag!
Nu blir det en stund till i soffan med familjen, sen är det nog kanske lägga för den klassiska nyårsdagspizzan….?
Gott Nytt År alla, så hoppas jag ni hänger med mig även under 2017!
 
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kate
7 år sedan

Vilket år…. och jag är säker på att 2017 kommer bli mer än lika fint.. Bröllop, så kul ! Grattis i förskott…
Ha det gott, och jag önskar Dig ett Gott Nytt 2017

Seriespaning
7 år sedan

Låter som ett fint och positivt år! God fortsättning! ps. gillar verkligen din blandning mellan nyttiga och mindre nyttiga recept!

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  Seriespaning
7 år sedan

Hej,
Ja absolut.
Livet måste ju liksom ha lite balans. Mitt bland alla påsar med broccoli och ärtor i frysen måste det ju få finnas ett paket glass! Hur tråkigt vore det inte annars!?

trackback
7 år sedan

[…] Vidare till bloggen […]

AMERICANTABLE

Nästa inlägg

Nyårskaramellen

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x