6 recept till picknicken- veckans mat

bönbiffar med morot och majs
Idag har jag plockat ihop 6 härliga recept till picknicken här i veckans mat. Det är ju så underbart att få plocka ihop middagen och äta den ute i det fria när vädret tillåter. Kanske i en park eller vid en sjö en fin sommarkväll. När det kommer till picknickar finns det ju så mycket att välja bland som är gott att ta med. Men idag har jag tagit fram mina 6 favoritrecept som alla fungerar bra att ta med och äta på en underbar picknick.
 
Har man tillgång till en grill kan både kebabspetten och kycklingen tillagas klart hemma och sedan bara snabbt värmas på när dom ska ätas. Men de går precis lika bra att äta kalla också!
Men bönbiffarna med morot går precis lika bra att äta kalla som varma. Jag servera dom i salladsblad tillsammans med en rejäl klick cole slaw!
hemgjord shish kebab
Hemgjorda kebabbspett, fulla med massa goda smaker gör sig ypperligt bra på en picknick. Har du om sagt tillgång till grill vid picknick-platsen skulle jag göra klart de hemma och sedan grilla på dom lite snabbt precis innan man äter. Så gott!

potatissallad med creme fraiche, majonnäs och senap

Ett måste på en picknick är såklart potatissalladen! Det finns en uppsjö av olika slags potatissallader, här är en krämig variant smaksatt med senap och basilika. Riktigt gott!

kycklingklubbor i crock pot

Barnens favorit, kycklingklubbor! Ypperlig picknick-mat som de flesta gillar!

cole slaw

Till både kycklingklubborna, bönbiffarna och kebaben passar en riktigt god cole slaw! Min favorit är när man blandar i röd vitkål. Det blir bara såå gott! Ni måste testa!

melonpizza

Något som alltid passar på en picknick är melon! Här har jag gjort en variant av melonpizza. Så enkelt och otroligt gott! De salta i fetaosten gifter sig otroligt bra tillsammans med sötman från melonen. Har ni inte testat än så är detta ett måste i sommar!!

Brukar ni dra iväg på picknick? Vad är i så fall ett måste för er? Vad kan ni inte vara utan?

4
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Josefine
6 år sedan

Åh, älskar picknick! Bra tips:-)

mandelgröt med blåbärssoppa sagolika

Nästa inlägg

Mandelgröt med blåbär

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x