ANNONS

Schysta mackor med Matgeek

I samarbete med Brödernas.
För ett par veckor sedan fick jag besök av Johan Hedberg, även känd som Matgeek. Med sig hade han en hel massa sorters skinka från Brödernas. Så vi tillbringade en förmiddag i köket, där vi gjorde höstens kanske absolut godaste smörgåsar. Jag hade skapat grunden till mina smörgåsar, sedan hjälptes vi åt att välja rätt smak på skinkan som skulle passa till. Johan hade redan tidigare smakat sig igenom alla sorter och guidade mig bland alla olika smaker.
Eftersom dom blev så goda åt vi upp varenda smula och jag fick inte ens en möjlighet att ta en liten bild på dom. Men som tur är finns allt förevigat på film. Så om ni känner för att göra ett par riktigt smarriga smörgåsar, då rekommenderar jag er att kolla in YouTube-klippet nedan:

Det jag gillar med Brödernas schysta skinkor är att de faktiskt smakar det dom påstår att de ska smaka. Den äppelrökta bogen smakade verkligen äppelrökt, vilken för övrigt även blev min favorit. Förutom att de olika varianterna var väldigt goda så är de även schysta, alltså de innehåller inga onödiga E-ämnen, vilket jag tycker är himla bra!
Mina två orimligt goda smörgåsar hittar ni som sagt här ovan, men vad kombinerar du allra helst på smörgåsen? Är kanske en enkel ostmacka din favorit eller drar du lite mer åt dagoberthållet när det kommer till smörgåsar?  Själv äter jag inte smörgås sådär jätteofta, så när jag väl gör det vill jag att det ska vara riktigt, riktigt gott! Ungefär som smörgåsarna jag och Johan gjorde.
Ha en riktigt härlig tisdagskväll nu, kanske är det läge för att gå och ta sig en kvällsmacka tro..?
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
tacopizza tortillapizza

Nästa inlägg

5 recept att laga på höstlovet

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x