Mina 5 favoriter hos systrarna Eisenman

Gronkalspasta
 
En av de absolut bästa sakerna med mitt yrke är att man får träffa väldigt många spännande, trevliga och inspirerande personer. Som i helgen när jag äntligen fick möjlighet att träff Monica och Lisa Eisenman. Kanske mer kända som systrarna Eisenman. Kokboksförfattarna vars böcker jag lusläst från pärm till pärm. Speciellt de där första åren efter att jag började blogga. Jag har faktiskt alla deras böcker och de har under åren varit en enorm inspirationskälla! Och nu är vi bloggkollegor! Hur coolt är inte det egentligen?
Jag har kollat igenom deras oroliga arkiv med recept och hittat 5 favoriter som jag tänkte passa på att tipsa er om!
Först ur är den här härliga pastan. Pasta med grönkål, pinjenötter, citron och parmesan. Alltså hur gott lät inte det?
hemgjord pasta
Något jag aldrig testat at göra själv är pasta. Men efter att ha kollat igenom alla härliga recept och fastnat för det här på hemgjord pasta, så tänker jag att kanske är det dags att ta sig i kragen och testa. Det verkar ju faktiskt inte så farligt svårt, och ser otroligt gott ut!
Har du gjort egen pasta nån gång?
 
chokladboll2-768x1024
Nu finns det ju inte bara massor av goda recept på mat hos mina kära bloggkollegor, det finns en hel del sötsaker också 🙂 Här är ett recept på chokladbollar gjorda på dadlar och jordnötssmör. Fulla med energi och ser så goda ut!
 
 
SONY DSC
Är man sugen på en riktigt chokladig chokladkaka har jag nu hittat receptet! Hur god ser inte den här saftiga chokladkakan ut?! Ett måste att testa känner jag!
 
granola
Det sista receptet jag tänkte tipsa om idag är deras hemgjorda granola. Den här har jag testat och den är så god! Perfekt att toppas frukostyoghurten med!
 
I helgen som var fick jag äntligen möjlighet att träffa Lisa och Monica. Så glada och trevliga! Att de nu bestämt sig för att satsa på bloggandet tycker jag är riktigt kul! Ni hittar dom på deras blogg systrarna Eisenman och deras instagramkonto.
Håll lite utkik mot slutet av veckan, då kommer jag nämligen ha en superfin tävling på instagram där du kan vinna två fina böcker från systrarna Eisenman! Det vill du inte missa!

4
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
budapestrulle saffran

Nästa inlägg

Budapestrulle med saffran

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x