Sex saffransrecept

saffransfudge
Sista helgen innan jul och  jag tänkte försöka förbereda så mycket jag kan inför julhelgen. Så sista arbetsveckan inte behöver bli så stressig. Men det finns ju så mycket gott man vill hinna med!. Därför tänkte jag samla ihop sex härliga saffransrecept här på Linnéas Skafferi. Perfekt så här till tredje adventsfikat. Eller om ni som jag vill förbereda inför nästa helg.
Först ut ett julgodis med saffran. Nämligen saffransfudge. Så gott och enkelt att göra! En omgång har jag redan gjort, men den har vi ätit upp. Så får bli fler på söndag!
saffransbiscotti-4
 
Till en kopp kaffe eller till lite glögg är saffransbiscotti så otroligt gott. En av mina favoriter så här till jul faktiskt!
saffransbullar med vit choklad
Ett av de mest sökta recepten nu under december är de här släta saffransbullarna med vit choklad. Magiskt goda och riktigt enkla att göra!
 
saffranssnittar med vit choklad
 
Letar du efter något lättbakat så är de här söta små saffranssnittarna något för dig! Buslätta att baka och grymt goda!
Jag bakade de här saffranssnittarna i min nya KitchenAid och ni har fortfarande möjlighet att vinna en!! Klicka er in på inlägget och var med och tävla bums!
saffransbullar med vit choklad
 
En av de saker som vi måste ha varje jul är de här lussebullarna med vit choklad. Alltså de är bara så grymt goda. Har ni inte testat dom, gör det bums! Jag har nog bakat dom till varje jul i 5-6 år nu!
 
budapestrulle saffran
En av de nya recepten jag testat i år är den här budapestrullen med saffran. Bäste desserten på riktigt länge faktiskt! Supergod!
Kul att testa nya varianter på klassiska recept tycker jag!
 
Jag hoppas att ni alla får en riktigt härlig adventshelg med massa mys <3 Jag ska ta en liten paus i soffan här, sen är det dags att fixa luciadisco åt barnen på Axels skola. Vad har ni för plant i helgen?
 
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Cattis
Cattis
6 år sedan

Hej! Om jag vill förbereda budapestrullen till julafton. Hur gör jag det på bästa sätt? Tack för en härlig blogg!

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  Cattis
6 år sedan

Hej, du kan göra den dagen innan. Den håller sig i kylen 🙂

Cattis
Cattis
Svara på  linneasskafferi
6 år sedan

Åh, perfekt! Tack snälla för svar! 🙂

Inlagd vegosill

Nästa inlägg

Vegetarisk sill

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x