Fredagssvep

inlägget innehåller annonslänkar
linneas skafferi linnea seidel

bild: Sandra Rogers

Hej ljuva fredag!
Jag har fått så mycket jobb gjort nu på morgonen och förmiddagen. Vilket alltid känns skönt så här när det är fredag och det faktiskt väntas lite ledigt! Hur härligt som helst. Idag tänkte jag passa på att tipsa om lite favoriter så här i september. Och besvara några va de frågor jag ofta får här och på instagram. Ni vet väl att ni även kan följa mig där? 
I veckan träffade jag bästa Sandra som tog ett hel gäng nya, fina bilder på mig. Så snart kommer bloggen få lite nytt utseende är tanken. Det är så underbart höst-vackert ute nu med alla färger tycker jag. Perfekt tid på året för en plåtning ute!
rostad grönsakssoppa, rotfrukter
 
Jag har fått flera frågor var den här skålen är ifrån. Den är från Cervera och ni hittar den här: Table Top Stories Fatet under hittade jag på Rusta i helgen som var.
 

I veckan passade jag även på att hinna träffa den eminenta Julia Tuvesson en snabbis. Hon har under hösten släppt sin fina bok Plåtmat. Alltså en hel kokbok med rätter att laga i ugnen. Har ni inte lagt vantarna på ett exemplar än, så skynda att göra det!

Jag velar fortfarande när det kommer till en ny blender. Blir det en från KitchenAid, som matchar resten av maskinparken här hemma? Eller vad ska jag välja? Det enda jag vet är att jag måste köpa en, typ snart!
I helgen lämnar vi bort barn och hund och åker till Stockholm med mina föräldrar. Vi ska se Världens Historia  av Måns Möller och Özz Nujen. Det ska bli så skönt att komma iväg, äta god mat ihop, hinna prata till punkt. Kanske ta ett glas vin eller två och sedan väntar sovmorgon och hotellfrukost. Hur fint som helst faktiskt.
Men först ska vi beta av fredagen. Tandläkarbesök med Isac och sedan träning för min del. Efter det blir det att åka hem och ha fredagsmys med barnen. Sebastian har whiskyträff, så jag och grabbarna får mysa ner oss i soffan och bara ha en lugn fredagkväll!
 
Vad ska ni ha för er i helgen?

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Carina Östlund
Carina Östlund
5 år sedan

Hej ! Har en Oster Versa till salu ;ej använt många ggr :för stor för vårat hushåll 2 personer . Intresserad ?

rostad grönsakssoppa, rotfrukter

Nästa inlägg

Rostad grönsakssoppa

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x