Best of 2018

recept, baka, blåbär, bullar
Hej och god fortsättning på julen. Hä blev det en liten paus från allt. Efter en rätt intensiv höst och vinter var det ganska fint att få logga ut från allt vad sociala medier heter ett par dagar. Och bara ägna sig åt familj och julfirande.
Vi har förberett och sedan firat jul i dagarna tre här. Men idag har vi bara tagit det lugnt. Kollat på film, gått långpromenad med hunden och sedan ätit julmatsrester med mina föräldrar och syster. Nu har vi alla bäddat ned oss i soffan och kollar på sista Narnia-filmen. Hur skönt som helst! Men i morgon ska vi till Gustavsvik i Örebro och bada, så då blir dt full fart hela dagen!
Idag tänkte jag passa på att lyfta några av de mest populära recepten här på Linneas Skafferi under 2018. Och sommarens absolut mest populära recept är mina blåbärsbullar med vaniljkräm. Jag bakade dom till Axels kalas i juni och dom har varit bland de mest sökta recepten efter det!
lax i citronsås, fisk i ugn
Precis innan påsk la jag upp det här receptet på lax i citronsås och det blev en succé. För oss här hemma men ni är så många som lagat det här receptet efter det. Passar utmärkt till både vardags och fest!
mjukt tunnbröd i stekpanna
Ett annat recept som trendat under året är mjukt tunnbröd i stekpanna. Perfekt att göra så här på jullovet om man är trött på allt julbröd. Gott till frukost eller mellanmål!
recept på tunna pannkakor
Tunna pannkakor är också något ni sökt efter här på bloggen under året. Jag tycker pannkakor kvalar in som fika, men barnen älskar verkligen det och äter det gärna till lunch!
linneas skafferi linnea seidel
 
instagram ser ni här de 9 mest populära bilderna. Även här så har ni gillat blåbärsbullar. Men även min juldessert, bilder från brölllopet, julgodis, bröd, somrig drink, risgrynsgröt och kanelbullens dag var sådant ni gillade lite extra mycket under 2018!
Vad har ni tyckt varit allra bäst här på bloggen under året? Och vad ser ni fram emot under 2019?
 

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
mozartkulor, julgodis, godis, jul

Nästa inlägg

Mozartkulor

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x