5 goda biffar och burgare

biffar med kål
Hej hej måndag. I morse när jag vaknade trodde jag att vi alla försovit oss. Men klockan var bara strax före 6. Jag tror helt enkelt jag sovit så mycket i helgen att jag vaknade utvilad så här på måndagsmorgonen. Undrar när det hände sist egentligen? Jag kommer faktiskt inte ihåg. MEN. Det var en grymt skön känsla att starta veckan med!
Under den sista tiden har jag haft lite idétorka när det kommer till vardagsmaten. Men så frågade jag er om tips på instagram och vips så kände jag mig otroligt inspirerad igen. Och en sak som fler av er skrev att ni ofta gjorde är olika former av biffar. Det är ju så otroligt bra vardagsmat! Eller det fungerar ju faktiskt som bjudmat också. Det beror helt på hur man serverar det!
Så denna vecka får 5 goda biffar och burgare bli veckans mat. Låt er inspireras!
 
Först ut är ett par vegetariska biffar, gjorda på formbar vegofärs. Ett väldigt gott och enkelt sätt att äta vegetariskt på!
kikärtsbiffar med zucchini vegan veganska
Förra veckan blev det det kikärtsbiffar med zucchini hemma hos oss. I sommar är planen att odla en del zucchini. Så då kommer detss garanterats laga flera gånger!
vegetariska sötpotatisbiffar med kikärtor
En annan riktigt bra råvara att göra biffar på är sötpotatis, även här har jag mixat i lite kikärtor för att få upp proteinhalten i biffarna lite. Otroligt gott och lättlagat!
fiskburgare lax torsk fiskbiffar
Vill man variera  fiskrecepten så är fiskburgare ett himla bra alternativ! Ät dom som dom är eller med en härlig sallad till.hamburgare med sötpotatis
Eller varför inte en helt vanlig hamburgare? Antingen gör man den på nötfärs, eller på formbar vegofärs. Det är helt vad man föredrar själv. Och till det lite sötpotatisstrips. Så gott! Perfekt till fredagsmyset ju!
Nu sitter jag här och blev sjukt hungrig av att gå igenom alla goda recept. Men inser också att klockan snart är lunch! Hur bra som helst!
Jag hoppas att ni alla fått en fin start på veckan <3

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
kikärtsbiffar med zucchini vegan veganska

Nästa inlägg

Kikärtsbiffar med zucchini

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x