6 recept på chokladbollar till chokladbollens dag

vegansk, nyttig, utan socker
Så är den här, chokladbollens dag. Dagen då hela Instagram exploderar av denna söta, älskade lilla boll. Men jag förstår. Chokladbollar är enkla att älska. Funderar på om jag någonsin träffat någon som inte gillar chokladbollar? Jag tror faktiskt inte det.
Men dagen till ära har jag listat 6 recept på chokladbollar till chokladbollens dag.
Först ut en av mina favoriter, veganska chokladbollar utan tillsatt socker. Jag gillar verkligen dom här. Och har bjudit även min allra mest kräsna publik (barnen) på dom och chokladbollarna fick tummen upp!
alla hjärtans dag
Ok, jag ljög. De här chokladbollarna är också mina favoriter. För vem älskar inte fyllda chokladbollar? Gjorde dessa till alla hjärtans dag i år och det blev en given succé!
chokladbollsglass chokladbollar chokladbollens dag
Vill man inte äta chokladbollar som chokladbollar, då föreslår jaga tt du gör chokladbollsglass. Ljuvligt gott och riktigt enkelt. Jag lovar!chokladbollstårta med chokladbollar jordgubbar
Är du riktigt sugen på chokladbollar. Sådär så du liksom inte riktigt vet vad du ska göra? Då är chokladbollstårtan given för dig! Helt makalöst mäktig och himmelskt god!
Men ibland vill man faktiskt ha helt vanliga, klassiska chokladbollar. Som smakar som dom alltid har gjort. Tur att man kan göra sådana också!
o´boybollar chokladbollar med o´boyEn favorit som barnen brukar gilla är O´boybollar! Lite snällare i smaken, men väldigt goda 🙂
 
Själv ska jag sätta fart i köket, Sebastian har fyllt år och vi ska fira det lite under dagen. Eller lite och lite, tror det blir fullt hus från kl 13 och framåt. Tur man ändå tycker det är ganska kul att fixa med saker och ting i köket!
Jag hoppas ni får en himla fin lördag! Nu ska jag ta tag i bulldegen och baka ut dom!
KRAM!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
fiskbiffar, fisk, torsk, middag, mat

Nästa inlägg

Fiskburgare

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x