5 goda recept på lasagne

vegetarisk lasagne. vego
Hej måndag och ny vecka! Men solen skiner och Isac sprang skuttandes och sjungandes in på förskolan idag. Så det känns ändå som en himla bra start på veckan. Dessutom är det ju 13 maj idag vilket innebär att det är Linnéa-dagen! Så grattis alla ni som heter Linnéa där ute! En fin dag, väl värd att fira!
Idag tänkte jag bjuda på 5 goda recept på lasagne. För det måste ju ändå vara en av de bästa rätterna? Lättlagat, går att variera i det oändliga och passar vardag som fest.
Jag lagar väldigt sällan samma recept flera gånger. Men när det kommer till lasagne har jag ett par varianter jag alltid gör..Och mina lasagnerecept är något ni läsare lagat om och om igen! Så himla kul att ni också gillar dom.
Först ut är en vegetarisk variant där jag använt mig av vegofärs. Självklart går det lika bra på nötfärs om man hellre gillar det. Men jag tycker det här blir godare. Och ett otroligt lätt sätt att få in en vegetarisk middag helt utan ansträngning.
vegetarisk lasagne med halloumi och spenat
En annan storfavorit är min halloumilasagne. Sådär löjligt gott! Och passar perfekt att laga till alla som älskar halloumi!

En klassiker vid det här laget är den här lasagnen. Det är ganska precis 8 år sedan jag skrev det inlägget. Och jag kan lova er att den här lasagnen har lagats så otroligt många gånger sedan dess. Både på vanlig nötfärs och på vegofärs.
Det känns ändå skönt att se att det hänt en del med min fotografering under åren. För 7 år sedan kunde det se ut så här när jag tog en matbild.. MEN, även om bilden kanske inte är min bästa, så är receptet himla gott! Svamp i lasagne passar utmärkt. Jag har en hel burk torkade trattkantareller hemma och det passar utmärkt att smula i lasagnen
 
vego, middag, mat , recept
Mitt senaste lasagnerecept på bloggen, men det äldsta lasagnereceptet jag lagar efter är detta. Kesolasagne. En sådan klassiker hemma hos oss. Löjligt god vardagsmat som uppskattas av stora som små. Och lasagne passar ju dessutom riktigt fint att ha i matlådan också!
Nu hoppas jag ni får en himla fin måndag. Här skiner solen och jag känner på mig att det här blir en fin-fin vecka det här!

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
vegansk, nyttig, utan socker

Nästa inlägg

6 recept på chokladbollar till chokladbollens dag

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x