5 enkla recept med halloumi

våfflor, halloumi, våffeldagen
 
Igår var det en himla fin dag. Det var nämligen halloumiostens dag. Tyvärr blev det inget vidare firande hemma hos oss. Livet kol lite emellan. Men istället tänkte jag viga veckans mat här på Linnéas Skafferi pt denna älskade ost. Faktiskt så är några av de mest populära recepten här på bloggen just recept med halloumi i. Som halloumivåfflor. Kanske inget man serverar till middag. Men urgott att ha som förrätt eller snittar! Perfekt till helgen med andra ord!
Just nu sitter vi på flygplatsen i München. Jag och Sebastian är påväg ner till Toscana. Men det  ett himla oväder här i Tyskland idag. Så massor med flyg blev försenade, så vi missade helt enkelt flyget till Pisa. Och jag kan säga att det inte bara är vi som missade flyget. Lagom med kaos här på flygplatsen! Nästa flyg till Pisa går inte förrän på onsdag, och då ska ju vi åka hem igen!! Efter lite trixande blev vi tillsist ombokade till Florens ikväll. Så nu sitter vi och väntar på flyget som går om 30 minuter.
vegetarisk lasagne med halloumi och spenat
Ett annat sjukt gott recept, som också det är riktigt populärt här på bloggen är vegetarisk lasagne med halloumi. Den var det riktigt länge sedan jag gjorde. Så god!vegetarisk stroganoff med morot och halloumi
Barnens stora favorit är utan tvekan halloumistroganoff. Och ska vi vara ärliga gillas den av oss vuxna också. Väldigt mycket!
Biffar gjorda på halloumi, morot och ajvar
Åh de där var länge sedan du gjorde! Dom önskar jag mig. Sa Sebastian när han fick se bilden på de här halloumibiffarna. God vardagsmat som är enkel att variera.
tacos halloumi fredagsmys
Vill man piffa till fredagstacosen lite kan man krydda på halloumi och servera till. Väldigt gott och lite lyxigt tycker jag!
Även fast vi bara rest från Sverige till Tyskland än så länge känner jag mig helt slut. Tänk så trött man blir av att stressa, känna lite oro och irritation. Men som Sebastian så hurtigt sa när vi stått i kö i typ en timme för att få komma fram till informationen: Det är inte hur man har det, utan hur man tar det.. Och det är nog dagens sanning det.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
nice cream, smoothie,

Nästa inlägg

Snickerssmoothie

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x