5 enka och snabba middagar på 30 minuter

vegetariska enchiliadas, enchiladas kyckling, enchiladas quorn
Kan man få till 5 enkla och snabba middagar på under 30 minuter och ändå äta varierat? För det är ju ingen match att laga pasta med ketchup 5 dagar i veckan. Det går på en kvart eller så. Men det är ju inte speciellt kul. Iallafall inte om du frågar mig.
Det är faktiskt så att det går att laga god, varierande och snabb mat som hela familjen gillar. Som mina enchiladas jag lagade förra veckan. De gick hem hos hela familjen, gick fort att slänga ihop och blir en perfekt variation till den klassiska fradagstacosen tycker jag. Även om vi åt dom på en torsdag och det fungerade precis lika bra!
pasta med ajvar och fetaost
Som sagt, pasta. En himla bra snabbmat när tiden är knapp. Men det finns ju oändligt mycket roligare saker att äta än pasta med ketchup. Som pasta med ajvar och fetaost tillexempel.  Lättlagat och gott. Jag verkligen älskar kombinationen ajvar fetaost! Så gott!
snabb middag, vardagsmat, lax i vitlökssås
Lax är en himla bra vardagsmat tycker jag. Lätt att variera och hela min familj äter det. Här är en variant där allt lagas direkt i stekpanna. Smidigt och enkelt. Dessutom går det busfort att tillaga! Lax i vitlökssås.
vegetarisk stroganoff, quornstroganoff
Klassikern korvstroganoff går alltid hem. Oavsett. Hemma hos oss har jag dragit ner rejält på korvätandet och brukar därför göra stroganoff på quorn istället. Det går ännu fortare än att göra den på korv. Men det väljer man ju helt själv.
 
färsbiffar, vegofärsbiffar, asiatiska köttbullar
För två veckor sedan testade jag att laga de här asiatiska vegofärsbiffarna i kokosmjölk, Och det blev sååå gott! Inget krångel, inte massa onödig tid i köket en stressad vardag. Precis så som jag vill att enkel vardagsmat ska vara.
Så, 5 middagar som alla går på runt 30 minuter att laga. Utan att man tummar på varken smak eller kreativitet. Fint va?
Jag hoppas ni alla får en härlig måndag. Jag ska strax iväg på lunchträning, en fin start på veckan tycker jag!

3
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Alice Gustavsson
Alice Gustavsson
4 år sedan

Tycker att vi alla ska bli snällare mot varandra här på nätet <3. Det du ger till andra får du tillbaka <3<3. Därför vill jag ger ER alla en stor KRAM samt att ni ska få mina bästa shoppingstips hur jag sparar pengar <3<3<3
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder:
http://www.refunder.se/b/Spara50
NI ÄR BÄST <3

vegetariska enchiliadas, enchiladas kyckling, enchiladas quorn

Nästa inlägg

Enchiladas

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x