ANNONS

Tävla om en matkasse!

I annonssamarbete med Simple Feast

simple feast
En vegetarisk eller vegansk matkasse- med 3 middagar som lagas färdigt på ett litet kick. Och nu har JUST DU chansen att vinna en matkasse från Simple Feast.
Jag har nämligen fått möjligheten att lotta ut en valfri matkasse för 4-5 personer (värde 999kr).
simple feast
Vad ska man då göra för att ha en chans att vinna den här härliga vinsten?
Jo, jag vill att du följer Simple Feast Sweden på instagram och att du motiverar varför just DU ska vinna en vegetarskt eller vegansk matkasse och svarar på frågan:
-Hur lång tid tar det att tillaga maten från Simple Feast?
Tävlingen pågår från och med idag till fredag 18/10 kl 21.00.
Svara på frågan och motivera som en kommentar på detta inlägg, så är du med och tävlar!
 
simple feast
Matkassarna finns i varianterna Family eller Green. All mat är förberedd så det tar dig inte många minuter att laga klart din middag. Varje matkasse innehåller 3 måltider, som alla är smidigt uppmärkta så du vet vilka matlådor om hör till vilken dag. Dessutom kommer all mat i hållbara förpackningar.
simple feast
Jag älskar att testa olika matkassar, jag får alltid så otroligt mycket inspiration till nya rätter. Den här veckan fick jag testa allt från ugnsbakad aubergine med picklade rädisor till en mustig svampbourguignon.  Så himla gott!
Stort lycka till i tävlingen! Och glöm inte att följa mig Linnéas Skafferi och Simple Feast på instagram!
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Julia
Julia
4 år sedan

Det tar 10 minuter!
Det enda jag tänkt på i flera år
Är hur man egentligen får smalare lår
Jag har ätit för lite och straffat min kropp
Men för ett tag sen så sa jag till slut, STOPP!
Nu är det dags att njuta av maten
Lägga upp alla världens smaker på faten!
Prova mig fram och lära mig mer
Men då behövs det att någon mig ger
Grönsaker, pasta, nötter och krasse
Inspiration, i en Simple Feast kasse!

Helena
Helena
4 år sedan

10 minuter ska det ta bara.
Alltså. Vad kan jag säga? Två vuxna och en åttaårig enveten pickieater. Jag är. Så. LESS. På korvibröd, chickennuggets från Gyllene M. Kanske en variation från Max ikväll? Pretty pliiiiiis! ”Idag ska vi äta det här. För det har vi fått på posten” ja?

Malin S
Malin S
4 år sedan

Det tar 10 minuter. ☺ Jag skulle gärna vilja börja äta vegetariskt här hemma. Men mannen och barnen är skeptiska. Men om jag vann matkassen så kanske jag kan övertala dom. Går snabbt att laga med. Det uppskattar mannen.

Jessica S
4 år sedan

10 min. Jag vill visa barnen att vegetarisk och vegansk mat ÄR gott och att man blir lika mätt på denna mat som den med kött/fisk/fågel!

Linn
Linn
4 år sedan

Det tar 10 min att tillaga. Åh det hade varit så kul att vinna en matkasse. Fick mitt tredje barn i våras och känner att jag verkligen behöver en nystart vad gäller kost o träning. Tiden är knapp varje dag så det hade varit så perfekt att få prova Simple Feasts matkasse. Nyttig mat för hela familjen!

Linn K
Linn K
4 år sedan

Det tar 10 min att tillaga. Åh det hade varit så kul att vinna en matkasse. Fick mitt tredje barn i våras och känner att jag verkligen behöver en nystart vad gäller kost o träning. Tiden är knapp varje dag så det hade varit så perfekt att få prova Simple Feasts matkasse. Nyttig mat för hela familjen!

Ulrika Ivis Noble
4 år sedan

Endast 10 min. Vore en dröm att få vinna denna tävling då det är svårt att hitta goda läckra veganskt rätter. Jag och min familj lutar mer och mer åt det veganskt håller men det är som sagt svårt så detta vore guld värd. Kramis

Ulrika Noble
4 år sedan

Endast 10 min. Vore en dröm att få vinna denna tävling då det är svårt att hitta goda läckra veganskt rätter. Jag och min familj lutar mer och mer åt det veganskt håller men det är som sagt svårt så detta vore guld värd. Kramis

Min Lilla Kokvrå
4 år sedan

10 minuter! Låter ju för bra för att vara sant 🙂 En sån kasse vill jag gärna prova!! Ser ju otroligt gott ut dessutom. / Birgitta

Frida Dohlnér
Frida Dohlnér
4 år sedan

Jag försöker laga mer vego och få med familjen på tåget. Att få testa dessa snabblagade rätter som lagas på 10 minuter skulle göra vardagen lättare!

Linn
Linn
4 år sedan

Det tar 10 min att tillaga. Jag gick mitt tredje barn i våras o känner mig verkligen peppad för en nystart nu vad gäller kost och träning så det hade varit så kul att få prova en denna matkasse. Lustigt nog så googlade jag på denna matkasse i helgen och tycker verkligen att det låter toppen!

Jessica Holm
Jessica Holm
4 år sedan

Halloj! Det tar 10 minuter att tillaga maten!
Under det senaste året har jag lyckats få hela familjen att äta vegetariskt flera gånger i veckan. Dock är mina barn (4år och 7 år) måttligt roade av mina egenkomponerade kikärts-släng-ihop-vad-som-finns-i-kylen-röror. Det skulle vara kul att presentera några uppstyrda rätter som förhoppningsvis bli ett stående inslag i matschemat framöver. 😀

Anna
Anna
4 år sedan

Hej!
Det tar endast 10 min att laga maten. Vill väldigt gärna prova Family-kassen, då ny inspiration är precis vad jag behöver! Själv har jag fastnat i slentrian hemma, det blir alltid halvfabrikat och samma rätter. Äldsta dottern har precis kommit in i tonåren och fått för sig att bara äta vegetariskt, vilket har komplicerat saken. Jag behöver ju säkerställa att hon får i sig allt hon behöver och då kanske köttbullarna behöver bytas ut mot något annat, som är bättre för oss allihop?

Katarina
Katarina
4 år sedan

Äntligen en snabb matkasse (klara på 10min) som är vegansk/vegetarisk och verkar riktigt smarrig med fina råvaror 🙂 skulle vara guld att få testa detta! Behöver fylla på med inspiration och näringsrik mat nu till höstmyset

Katarina
Katarina
4 år sedan

Äntligen en snabb matkasse (klara på 10min) som är vegansk/vegetarisk och verkar riktigt smarrig med fina råvaror 🙂 skulle vara guld att få testa detta! Behöver fylla på med inspiration och näringsrik mat nu till höstmyset

Ida
Ida
4 år sedan

Endast 10 min att laga maten.
Skulle gärna vilja vinna, nu med minsta barnet på 2månader vill man gärna att matlagningen ska gå fort och vore toppen att få Ny inspo på maträtter och få in hela familjen på mer veg rätter.

Josefin
Josefin
4 år sedan

Endast 10 min
Skulle så gärna testa detta koncept då vi försöker äta mer vego/veganskt och älskar att experimentera med detta men stressiga vardagar med barn tenderar vi att falla tillbaka på falukorv.

Helena
Helena
4 år sedan

Hej!
Vem vann?

Marcus
Marcus
3 år sedan

jag vill verkligen ha denna matkasse

halloween, kakor, halloweenkakor, spindelkakor, fladdermösskakor

Nästa inlägg

Halloweencookies

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x