Sportlovsmat- 5 recept barnen älskar

inlägget innehåller annonslänkar 

hemmagjorda fiskpinnar i ugn
Hej måndag! Här kör vi höstlov för hela slanten.
Och helt plötsligt inser man att det ska lagas både middag och lunch till lintottarna här hemma, hela veckan. Så därför tänkte jag tipsa om 5 smarriga recept som brukar gå hem hos barnen.
Hemgjorda fiskpinnar– en middag eller lunch ni kan laga tillsammans.
tacopaj med creme fraiche
Tacopaj, kanske inte det mest moderna man kan äta här i livet. Men. Här hemma blir det alltid en succé. Laga en stor paj så har ni till lunch dagen efter också!
vego, middag, mat , recept
Här hemma hos oss är lasagne alltid ett väldigt säkert kort. Lagar jag lasagne vet jag att alla äter, utan knorr. Den här lasagnen med keso, den är min favorit!
crock pot kyckling nachos
Lyxa till det med ostgratinerade kycklingnachos. En himla lyxig middag som barnen brukar älska, perfekt till fredagsmyset!
kikärtsvåfflor, kikärtsmjöl, glutenfria våfflor
Våfflor och pannkakor. Varför älskar de flesta barn det? Själv tycker jag mest det blir en deg i magen. Men, så tog jag och gjorde våfflor på kikärtsmjöl. Barnen åt och mumsade, utan att ens reflektera över att det kikärtor i. Jag är inte så mycket för att lura i barn saker. Men om jag använder kikärtsmjöl eller vetemjöl i mina våfflor, det tycker jag inte är att luras 🙂 Dessutom blir våfflorna glutenfria, perfekt om man har någon i familjen som inte kan äta det!
 
Jag sitter i köket och försöker jobba, men barnen började lyssna på Våra bästa Bellmanhistorier nu efter frukosten. Barnen kiknar av skratt och jag har aningens svårt att koncentrera mig måste jag säga. Men jag känner att det blir en fin start på höstlovet, som ju faktiskt heter läslov nuförtiden. Även om dom inte läser historierna själva, så lyssnar dom på den. Alltid något känner jag!
Jag hoppas ni som har höstlov får en fin vecka! Det ska vi ha, hoppas jag 🙂
 
 
 

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
halloweentårta, spöken, kärleksmums

Nästa inlägg

10 läskiga tips och recept till halloween

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x