Tips på julklappar under 500kr

inlägget innehåller annonslänkar

glögg, advent, drink, mousserande
Hej FREDAG!
Hur skönt känns inte det egentligen? Alltså vi närmar oss jul med stormsteg. Och visst vore det skönt att slippa stressen med alla julklappar i år och göra klart allt i tid? Det är i alla fall min plan kan jag säga. Jag hamnade inne hos Royal Design tidigare idag. Och där hittade jag så mycket fint! Så idag tänkte jag tipsa om ett gäng härliga julklappar under 500kr.
När jag postade den här glöggdrinken förra helgen fick jag massor av frågor om vart glaset är ifrån. Tyvärr vet jag inte det då vi fått dom i julklapp för något år sedan. Men champagnekuporna från Orrefors som ni ser i kollaget nedan påminner om dom. Kanske är dom till och med lite finare?
Just nu är det riktigt bra pris på dessa då du fyndar 4 glas för 419kr! En perfekt julklapp, för vem behöver inte förgylla sitt liv med ett par tjusiga champagnekupor liksom?
 

 
En riktigt snygg vattenkaraff behöver alla ha. Vi använder våra dagligen. Men jag skulle gärna vilja ha en lite mer lik den här vattenkaraffen i munblåst kristallglas. Just nu är det 30% rabatt på den, som hittat!
Snygga salt och pepparkar är något som jag tycker bör finnas i var mans (eller kvinnas för den delen..) hem. De två ni ser på bilden finns i antingen svart eller vitt och som en händelse är det 50% rabatt på dom nu.
Alltså jag älskar de nya muggarna med citat från Astrid Lindgren! Vem vill inte dricka morgonkaffet ur en mugg som det står: Det är konstigt med mej. Jag kan så mycket! på? Bättre start på dagen än så blir det liksom inte! Det finns massor av olika citat att välja bland.
Ska man köpa julklapp till den som redan har allt, då kan man köpa något fint att hänga i granen. Jag älskar de här vackra julbilarna, hur fina skulle inte de bli i granen i år?
 
rödbetsbourguignon fiskars
Jag har genom ett tidigare samarbete med Fiskars fått testa på deras härliga knivar från Norden-seien. Och dessa har verkligen blivit mig så kära! Just nu är grönsaksniven nedsatt till bara 350kr (ord 699kr!). En perfekt julklapp till den som gillar att fixa och dona i köket. Alltså jag bara älskar att fynda lite dyrare julklappar till riktigt bra priser! Gör inte ni?
Har ni börjat fixa med julklapparna än? Har ni några bra tips på vägen i år?
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
linnéas skafferi, quorn, linnéa seidel

Nästa inlägg

Sprödbakade filéer med broccoli och blomkålsmos

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x