4 x choklad och serietips!

veganska jordnötstryfflar
Hur härligt är det inte med augustisommar? Varma härliga dagar, skönt i vattnet, men när kvällen kommer smyger sig mörkret på efter 22 och det är helt ok att kura inne. Efter månader med oändligt ljus känns augustimörkret ändå helt ok.  Igår kröp vi upp i soffan och slog på ett avsnitt av en ny serie jag sett reklam om på NETFLIX flera gånger nu. Nämligen Love on the Spectrum. En sån otroligt fin och mysig serie, iallafall så här ett avsnitt in vad det verkar som.
Till seriemyset är det ju alltid gott, med något gott liksom. Så idag tipsar jag om 4 härliga chokladrecept att mumsa på i soffan. Som jordnötstryfflar. Nu var det ett tag sedan jag gjorde dessa och det måste det bli ändring på! Perfekt att ha i kylen eller frysen och ta fram när suget sätter in,
alla hjärtans dag
En annan söt och fin liten boll att mumsa på är ju fyllda chokladbollar. Alltså hur gott?

En favorit denna sommar är ju helt klart dessa croissanter  fyllda med Dumle. Smular kanske lite i soffan, men det får det vara värt ändå!
 
baka i långpanna
Twixkakor. Funker precis lika bra till en kopp kaffe som små goda godisbitar. Mums, mums, mums!
 

6
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ulrika
3 år sedan

Superfina bilder som vanligt och blir sugen på allt, det låter så gott! Brukar gå in här och bara scrolla som en feel good-grej även när jag inte planerar för att laga något. tror förresten ett litet fel smugit sig in (autocorrect?), det har blivit ”crosstrainer fyllda med dumle” istället för ”croissanter fyllda med dumle” i inläggstexten.

tzatziki med squash

Nästa inlägg

Tzatziki med zucchini

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x