Fira kanelbullens dag med 6 goda recept

kalljästa kanelbullar
Kanelbullens dag. En av de där viktiga dagarna under hösten, eller hur? Idag har jag samlat ihop 6 goda recept att fira kanelbullens dag med!
Först ut är såklart helt vanliga klassiska kanelbullar. Hinner man baka det är det enligt mig dom allra godaste bullarna.
Snabba kanelbullar smördeg
Hinner man inte med klassiska kanelbullar men ändå vill ha en bulle, ja men testa då de här snabba kanelbullarna. Som en blandning mellan wienerbröd och kanelbulle. Makalöst gott och superenkelt att baka! Godast är dom när de är helt nygräddade. Så du måste tyvärr äta upp alla med omedelbar verkan. Synd.
hastbullar, hastkaka
Hastbullar är något jag mins från min barndom. Kanske var det någons mamma som brukade baka dom ibland. Jag är inte helt säker. På annat än att jag ätit dom som barn. Hur smidigt som helst går det att baka dessa. På mindre än 30 minuter har du dina bullar klara. Gör aningen en stor kaka och skär i skivor, eller gör bullar. Välj själv vad du gillar!

Vill man baka något annat med smak av kanelbulle, men som går betydligt fortare än klassiska kanelbullar, då är kanelbullesockerkaka ett bra recept. Kanske ska jag och Isac baka en sådan, dagen till ära?

Känner du att det här med att snurra snygga bullar inte är din grej? Gör du en butterkaka. Bullarna behöver inte vara vackra, dessutom fyller man den med vaniljkräm, så den blir alltid saftig och god. Ett säkert kort med andra ord!
silviakaka, sverigekaka, kanelbullens dag
Silviakaka med kanelbullefyllning är också ett smidigt sätt att tillgodose sitt behov av kanelbullar denna kanelbullens dag. En saftig och god kaka som är superenkel att baka!

Om du råkar få bullar över, gör då skorpor av dom. Perfekt då man inte vill låta några bullar gå till spillo. Eller hur!
2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
silviakaka, sverigekaka, kanelbullens dag

Nästa inlägg

Sverigekaka med kanelbullefyllning

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x