5 goda pastarecept

pasta, toscana, Villa Puccini, middag, mat pasta
Tänk va, hur många olika pastarecept det finns. Den klassiska vardagsrätten spagetti med köttfärsås, lasagne, styvade makaroner- att variera pasta är verkligen inte svårt. Men ibland behöver man bara en fin liten påminnelse om att det finns många olika saker att laga. Därför tipsar jag idag om 5 goda pastarecept. Kanske hittar ni någon ny favorit?
En av mina favoriter, det är fyllda pastasnäckor. Så gott! vegetarisk köttfärssås, vegofärs, vegosås, vegetarisk pastasås
Den här pastasåsen är perfekt att laga när man inte har kyl och frys överfulla. Jag har nämligen drygat ut färsen rejält med morötter. Bra för plånboken men också för att få i kidsen lite extra grönsaker!
vego, middag, mat , recept
Lasagne, lasagne, lasagne. Du är så älskad ska du veta. Perfekt mat att laga till många eller som måste räcka till matlåda också. Den här varianten är gjord på keso. En storfavorit hos oss!vego, ajvarsås
Vegetariska köttbullar gjorda på svarta bönor i ajvarsås. Så gott och inte alls speciellt svåra att göra! Jag gillar att servera extra tunn pasta till. Den är så god!pastasås med ugnsrostade grönsaker villapuccini
Det finns pastasås, och så finns det pastasås. Den här varianten har jag gjort genom att först ugnsbaka grönsaker och sedan kokat ihop dom till en alldeles ljuvlig pastasås Hur god som helst!
Idag blev det halvdagsjobb då fritids var stängt idag. Isac kom hem och såg ut som om han rullat sig i leran. Men det hade han verkligen inte gjort. Han hade faktiskt gjort grusänglar…. Så det blev att dra igång tvättprojektet här hemma. Ytterkläderna kunde liksom stå för sig själva..
Nu ska jag ansluta till Sebastian och Axel som startade igång ett pussel igår kväll. Jag är lite för rastlös för att kunna sitta längre stunder, men ett litet tag kan jag göra dom sällskap iallafall.
 
Nu hoppas jag ni får en finfin start på denna vecka! Och kom ihåg att kolla in här under veckan då jag har massor av härliga recept inför första advent på g!

4
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
inkokta glöggpäron, saffranspäron

Nästa inlägg

Saffranskokta och glöggkokta päron

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x