5 vardagsrecept du lagar på 30 minuter

Ajvarsås

Här kickar vi igång andra arbetsveckan för året. Och jag känner att denna vecka kräver 5 vardagsrecept du lagar på 30 minuter! Hur känner ni?

Som min snabba ajvarsås med pasta. Serveras med kyckling eller quornbitar. Enkelt och supergott!

 

Torsk i ugn

Tisdagsfisk är ett måste, eller vad säger ni? Min torsk i ugn är ett av de mest uppskattade recepten här på Linnéas Skafferi.

 

Quornstroganoff

Korvstoroganoff kan göras på många vis. Och jag gör inte min lika varje gång. Den här varianten, gjord på créme fraîche gillar min man Sebastian allra bäst! Här har jag gjort en Quornstroganoff– ett enkelt sätt att få in en vegetarisk middag mitt i veckan så här.

 

Omelett

Torsdagar innebär allt som oftast torsdagsrester hemma hos oss. Har man skralt med rester kan man ta det man ändå har, och göra en omelett av det! Ett himla bra sätt att ta reda på de rester och skvättar som finns i kylen tycker jag.

Kebabgryta 1

Fredagsmys med lättlagad kebabgryta. Hur bra låter inte det? Gör gärna en extra stor omgång, då räcker det till lunch på lördagen också. Superfiffigt!

Ni vet väl att ni också kan följa mig på Instagram och Facebook?  Där uppdaterar jag dagligen med inspirerande recept!

Nu önskar jag er en himla fin start på veckan!

69
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lättbakat kalljäst bröd i långpanna

Nästa inlägg

Lättbakat kalljäst bröd i långpanna

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x