sex härliga recept med blåbär

kladdkaka, vir chokladkladdkaka, blåbärskladdkaka

Blåbär, ett av de bästa bären jag vet. För hur gott är det inte med en riktigt smarrig kladdkaka med vit choklad, blåbär och citron kanske? Svingott om du frågar mig!

Ugnsbakad gröt

Eller ugnsbakad havregrynsgröt med blåbär, har du inte testat? Men då har du en härlig frukost i höst att se fram emot. Jag lovar!!

Nice cream blåbär hallon

Nice cream med blåbär– en klassiker som är helt fantastisk i alla sin enkelhet! Allt du behöver är bär och banan. Och några timmar i frysen såklart. Sen är glassen din!Recept hemgjord blåbärssoppa

Hemgjord blåbärssoppa– slår den färdigköpta med hästlängder. Det lovar jag dig. Så här när septemberkylan kryper på är det fint att få värma sig med något sött och gott. Som blåbärssoppa.Blåbärsbullar med vaniljkräm

Blåbärsbullar, är det något du ätit?

Om inte. Välkommen till bullhimlen kompisar. Bullar fyllda med blåbärssylt och vaniljkräm, doppade i strösocker. Mer än så begär inte jag av en bulle!
ananaspaj, blåbärspaj, blåbär, paj, bärpaj

Senaste tillskottet av blåbärsrecept är denna krämiga blåbärspaj med topping du bara måste testa att baka. Kanske redan nu till helgen? God är bara förnamnet och passar fint att servera ljummen till en kula god vaniljglass!

Sex fantastiskt goda recept med blåbär för dig att testa.
Vad gör du helst med blåbär?

7
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
ananaspaj, blåbärspaj, blåbär, paj, bärpajananaspaj, blåbärspaj, blåbär, paj, bärpaj

Nästa inlägg

Blåbärspaj med havregrynstopping

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x