ANNONS
Integritet på Tailsweep

sex härliga recept med blåbär

/

Blåbär, ett av de bästa bären jag vet. För hur gott är det inte med en riktigt smarrig kladdkaka med vit choklad, blåbär och citron kanske? Svingott om du frågar mig!

Eller ugnsbakad havregrynsgröt med blåbär, har du inte testat? Men då har du en härlig frukost i höst att se fram emot. Jag lovar!!

Nice cream med blåbär– en klassiker som är helt fantastisk i alla sin enkelhet! Allt du behöver är bär och banan. Och några timmar i frysen såklart. Sen är glassen din!

Photographer: Sebastian Niemi Ca

Hemgjord blåbärssoppa– slår den färdigköpta med hästlängder. Det lovar jag dig. Så här när septemberkylan kryper på är det fint att få värma sig med något sött och gott. Som blåbärssoppa.

Blåbärsbullar, är det något du ätit?

Om inte. Välkommen till bullhimlen kompisar. Bullar fyllda med blåbärssylt och vaniljkräm, doppade i strösocker. Mer än så begär inte jag av en bulle!

Senaste tillskottet av blåbärsrecept är denna krämiga blåbärspaj med topping du bara måste testa att baka. Kanske redan nu till helgen? God är bara förnamnet och passar fint att servera ljummen till en kula god vaniljglass!

Sex fantastiskt goda recept med blåbär för dig att testa.
Vad gör du helst med blåbär?

0

Följ mig på Instagram!

@linneasskafferi
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00