Söndagslunch
Här hemma fortsätter vi att äta god skinka. Idag tog den form av en perfekt söndagslunch som bestod av pestopasta, skinka, tomater, paprika och krutonger. Krutongerna gjorde jag av en bit överbliven ciabatta med soltorkade tomater. Perfekt smaksättning till en pastasallad. Pastasallad med skinka, två port: 3 skivor rökt skinka 2 dl creme … Continued
E-nummerfri skinka i het sås
Förra veckan fick jag hem två helt e-nummerfria skinkor från Ridderheims, en rökt och en kokt. Båda skinkorna smakade riktigt bra, den rökta skinkan hade inte ett spår av smakförstärkare utan den rökta smaken ska komma från själva rökningen av skinkan. Det gillas skarpt! Idag använde jag en del från den rökta … Continued
Cookalong
Ni har väl inte missat att TV4 sänder sin version av cookalong med start ikväll kl 20,00. Inköpslista med allt du behöver för att hänga med i kvällens program hittar du här. Själv tänker jag inte försöka mig på att laga i takt med Tina, däremot sitter jag säkerligen bänkad framför tv:n. Det är … Continued
Tomatsås
Ok, jag vet att det inte finns något som heter pastalicious. Men ordet ligger bra i munnen och så gjorde även denna pasta. En delicious pasta kan faktiskt inte bli så mycket annat än pastalicious! Pasta med tomatsås kan vara bland de första maträtterna jag lärde mig att tillreda, men jag vill påstå … Continued
Vaniljglass med björnbär
Hemgjord vaniljglass med varm björnbärssås, behöver jag egentligen tala om för er att det var gott? För er som inte känner er övertygade så talar jag nu om för er att det var det, gott alltså. Självklart kan man förenkla det hela genom att köpa en förpackning med vaniljglass, men jag lovar er att … Continued
Sparkling
Nja kanske inte, men ni måste hålla med om att lite färgsprakande strössel lyser upp en annars ganska höstgrå måndag! Tydligen har de på Dr Oetker förstått den passion som finns inom mig när det kommer till bakning, för här i veckan fick jag hämta ut ett stort paket med massor av bakingredienser och dekoreringstillbehör. … Continued