ANNONS

Vad föredrar du?

image277
Jag är uppvuxen med att det alltid fanns hårt bröd till maten hemma. På brödfaten fanns pappamacka, gulmacka och vitmacka. Men nu äter jag väldigt sällan bröd till maten, jag glömmer liksom bort det. Fast det är rackarns bra att ha hemma och ställa fram ifall du ser att maten inte riktigt kommer räcka!
Mina favoriter är de ni ser i collaget ovan, delikatess sesam och frukostknäcke!

Visste du att både Wasa och Leksandsbröd har funnits sedan 1920 talet!


Brukar du äta hårt bröd till maten?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Agnes
Agnes
16 år sedan

nja, det beror nog vad vi har för maträtt. Har vi soppa så brukar vi ha hårt bröd till men inte annars 😀

Stellan
16 år sedan

Rätt ofta, faktiskt. Och min tvååriga dotter är galen i kncäkebröd.

Moster Cissi
Moster Cissi
16 år sedan

Det beror på vad vi äter för mat, rustik mat kräver hårdbröd. Uffe äter Pyramidbageriets spisbröd, Disa och jag äter Falu (viktigt!) rågrut, sen brukar jag variera och ha en sort till tex sesamknäcke, eller ryvita eller nå´t – gott med omväxling.
Kram!

Maja
16 år sedan

När maten inte ser ut att räcka brukar det ställas fram lite knäckebröd eller vanligt bröd här..=)

mammsen
mammsen
16 år sedan

Just nu är det gulmacka som är favoriten men som du vet är jag en riktig periodare 🙂 Hoppas du mår bättre nu!
kram

Filibabba
16 år sedan

nej jag äter typ aldirg hårt bröd. brukar inte bli så. kanske borde göra det ibland för att variera sig lite =)

maria
16 år sedan

Bara till frukost, det räcker!

Nästa inlägg

Vatten, stan är full av vatten!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x