ANNONS

Enligt Martha!

image278
Idag tycker Martha att vi ska ta ner vår och sommargardinerna för att sätta upp höstens färger. Gärna för mig, men eftersom vi eventuellt ska göra en liten, liten renovering i köket så tänkte jag köpa nya fina gardiner då, så det får allt vänta någon vecka till! Men jag la iallafall på en ny duk i vardagsrummet. Det är ju alltid något!
Ser ni den lilla bilden i collaget, den föreställer svarta stolar. I min förra lägenhet hade jag röda skåpluckor och då menar jag verkligen röda. Jag tyckte de var så fruktansvärt fula när vi var och kollade på lägenheten, men när jag fick bo in mig och fixa i ordning så blev det riktigt snyggt med allt det röda. Jag målade nämligen mina köksstolar svarta, likaså underredet till bordet. Det blev en jättesnygg kontrast till den så intensiva röda färgen. Lite, lite saknar jag mitt gamla kök, även om det är mycket mindre än det vi har nu så var det så mysigt!

Men, man behöver ju inte köpa nya dyra gardiner för att piffa upp lite nu till hösten. Åk till IKEA och köp lite nytt porslin, det behöver ju inte vara en hel servis! Ett gäng nya skålar och ett snyggt fat, vips blir det mycket roligare att duka fint och bjuda över goda vänner på middag!

Här skiner solen och det är hög och klar luft, ska nog ta en liten repa på stan innan det är dags att bege sig till arbetet!
Ha en skön dag!

(eget collage med bilder från IKEA och Pottery Barn)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
sanne
sanne
16 år sedan

Kan du se Marthas program på någon kanal samtidigt som det går i USA? Inte fler säsonger efter som på 4+ och kanal7??

Frida
16 år sedan

Martha är GRYM!!

Jessica
Jessica
16 år sedan

Älskar Pottery barn! Kan de inte öppna i Sverige också?! 🙂

Ljuvligt hemma
16 år sedan

Ååååh du har en sån underbar blogg 🙂 Önskar dig en ljuvlig dag! Kram kram

Linnéa
16 år sedan

Sanne: Nej tyvärr kan jag inte det, men jag vet att de sänder en ny säsong avsnitt i USA nu.. Man för nöja sig med att kolla in på hennes hemsida!
Frida: hihi, ja hon är något alldelens extra!
Jessica: Ja jag håller verkligen med dig!
Ljuvligt hemma: Tackar så mycket! Detsamma!

Nästa inlägg

Vad föredrar du?

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x