ANNONS

Bra att ha!

image293

På grund av denna envisa förkylning och nattarbete hela helgen har verksamheten i köket legat helt nere. Ibland orkar man inte ställa sig vid spisen och laga  ens den enklaste måltid. Men man kan faktiskt se till att underlätta matlagningen dagar som dessa. Själv är jag inget fan av halv och helfabrikat, dels på grund av onödiga tillsattser och dels för att det inte brukar smaka lika gott som "hemgjort", men ibland får även jag ge vika. För Findus köttfärsås på burk är faktiskt riktigt god! När jag bodde själv följde det lite nu och då med en sådan burk från affären men nu var det länge sedan vi strålade samman. Hur som är det perfekt att ha en burk stå i skafferiet och ta fram den där dan då det absolut inte finns någon orkt till matlagning. Det är bara att koka fullkornspasta, värma såsen i en kastrull och göra i ordning lite goda grönsaker. Et voilà så har du en helt ok middag på bordet innan du har hunnit säga prosit!

Jag hoppas att ni haft en trevlig helg!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Christina W
16 år sedan

Vilken ursnygg blogg du har…..

Nästa inlägg

Tea time i linneas skafferi

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x