ANNONS

Enkel taco

image343

Dagens middag gick så där underbart lätt att göra! I vanliga fall hade jag nog lagt allt i en form och svich i ugnen, men idag orkade jag inte vänta på det. Så jag slängde ihop allt i stekpannan istället och vet ni, det var rackarns gott! Grundidéen är tacolåda men jag gjorde utan låda så att säga. Lätt som en plätt!

Tag nötfärsen och bryn den i en stekpanna, skiva purjo och ha i det. Hacka paprika och tomat. Ha i tacokryddan och lite vatten i färsen. Blanda i tomat, paprika och en burk majs. Låt detta koka ihop lite. Rör  i en ask philadelphiaost.
Servera med tortillabröd, nachochips och ev lite tacosås. Löjligt enkelt men ack så  gott!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
alexandra
16 år sedan

*smaskens* haru gjort tacopaj nångång?

Linnéa..
16 år sedan

alexsandra: ja ibland brukar jag göra tacopaj, det är riktigt gott det med!

Nästa inlägg

Härliga tisdag

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x