ANNONS

Tack snälla ni!

image345

Ett stort fång rosor och ett underbart tack vill jag ge er alla som besöker min blogg så flitigt! Ett lika stort tack till alla er som lämnar så rara och fina komentarer! Det värmer verkligen!

Men nu skulle jag vilja ha er hjälp. Vad vill ni läsa om? Matlagning, recept, bakning, inredning, tips på hemsidor? Vad är bra/dåligt med bloggen? Lämna gärna en komentar med synpunkter!

(eget collage med bild från martha stewart)
0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Frida
16 år sedan

Jag tycker att du redan har en bra blandning med bloggen. Jag kan inte komma på något negativt. 🙂 Bara fortsätt som du gör. Jag gillar att det finns recept både på mat och bakning samt att du skriver om inredning och kokböcker. Nä, jag gillar hela konceptet! 🙂

Johanna
16 år sedan

Jag håller med Frida. Allt är bra och det är så härliga och inspirerande collage också. Lite extra jultips inför jul vore kul tycker jag, precis som du längtar jag redan lite 🙂 Kram

Anonym
Anonym
16 år sedan

mer mat =) typ produkt-tester, smaker du ogillar/gillar och sånt

Sajlen
Sajlen
16 år sedan

Jag tycker att du har skapat en helt fantastisk blogg med en salig blandning av roliga och nyttiga saker! Det är en av få matbloggar som jag fastnat för faktiskt.
Håller med Johanna om att det skulle vara kul med lite jultips och så. Mat, kakor, andra godsaker, pynt och kanske saker som går att baka eller dylikt som är bra att ge bort i julklapp.
Du har en superblogg!

lina
16 år sedan

Tycker också att din blogg är fantastisk som den är! Jag älskar ju dina recept, så dem ser jag gärna mer av:)

jess
jess
16 år sedan

Hej!
Jag tycker det är toppen när du gör så fina bilder tillsammans med rättens namn, man blir så inspirerad av att laga maten då.
Lättlagade, nyttiga och snabba recept uppskattas också
=) jag tycker du har en bra blandning av recept på mat, kakor, bröd mm. även inredning o sånt finns med vilket är toppen. Keep the good work up!

Molly
16 år sedan

Jag tycker att du har en bra blandning redan som du har. Allt du skriver är intressant och du gör väldigt fina bilder! Fortsätt så…:)

annamaria
16 år sedan

Kör på som du gör nu!! Det är alldeles perfekt!

Anna
16 år sedan

Din sida är så bra som den är!
Ändra inte på någonting – men om du ändå gör det så hoppas jag att det inte blir mer heminredning, för det kryllar av heminredningsbloggar.

S
S
16 år sedan

Jag gillar din blogg skarpt, förrvirrade in mig på den nu och kommer återvända för mkt bra bak/mat tips.

Agnes
Agnes
16 år sedan

tycker att din blogg är jättebra! jag tycker att det är jättebra att du skriver om recept på mat o bakning o så….har faktiskt prövat måga av dom recepten som du har lagt ut och dom är jätte bra!
så fortsätt med det! 😀 ha det bra

Lovisa
16 år sedan

Jättebra som den är! Jag hoppas att du fortsätter hålla fokus på mat & recept, och inte går inte mer på inredning m.m. Som någon tidigare nämnde så finns det redan ett ofantligt stort antal av sådana bloggar redan.. so keep it like this! Litet, personligt & snyggt 🙂 Tack!

Christina W
16 år sedan

Jag är djupt imponerad av din bloggs utseende…såååå himla snygg

Nästa inlägg

Enkel taco

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x