ANNONS

a small piece of heaven..

image356
Under semestern försökte jag och oäkta svägerskan göra så mycket typiska amerikanska saker som möjligt. Däribland äta glass direkt ur burken, uppkrupna i soffan. Till min stora glädje fanns det Ben & Jerryglass i mataffären så vi köpte hem varsin butt. Jag förklarade hur ledsamt det var att vi inte hade denna delikatess hemma på ICA. Men ni må tro att glädjen sköljde över mig igår när vi var på affären för att bunkra upp våra tomma skåp, för där i en liten box, där fanns det Ben & Jerryglass! Sebastian tittade på boxen, sedan på mig.
– 50 kronor för en halvliter glass! Aldrig i livet!

Så jag får smyga till ICA någon gång när jag ska vara ensam hemma och köpa mig en liten burk lycka. Om det mot all förmodan blir något över skalll jag gömma burken långt in i frysen under brocolin. (För er som inte vet så hamstrar jag alltid fryst brocoli på affären. Det är sånt där som är så bra att har hemma. Sebastian blir galen på mig!)

Med tanke på att min kropp fått fnatt och vaknar av sig själv strax innan fyra på mornarna nu ( har aldrig i hela mitt liv frivilligt gått upp så tidigt!!) börjar jag bli lite trött. En dusch och sedan kommer lillasyster över. Det är lagom kvällsbestyr det!

(eget collage med bilder från ben & jerry´s)
0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
lina
16 år sedan

Jag älskar Ben & Jerry´s! Äntligen har de anlänt till en butik nära mig också. Dyrt, javisst men tycker att det är värt det. Får inte bli för ofta bara:)

Åsa
Åsa
16 år sedan

ÅÅÅ! Jag ÄLSKAR Caramel chew chew!!! Den måste du verkligen prova! Den är galet god!! Har även ätit Vanilla Toffee Crunch, den med
stora, STORA bitar av typ dajm i… 😉 Galet god, den med! Blev också så glad när B&J´s äntligen går att få tag på på mindre än en kvart, om man verkligen måste… Och ibland känns det verkligen som att man måste!! Ha, ha!! Ha det bra!!

Moster Cissi
Moster Cissi
16 år sedan

Mmmmm – den glassen är mer än bara en glass!! Det där med att vakn akl4
– fst din morbror tycker att det kan vara kul för dig också att vakna kl4 – så han inte är så ensam 🙂 kan glädja dig med att det går över – hänger ihop med jetlagen tror jag. Du blir inte hungrig framåt 11- 12 på natten? Det blev jag – det tyckte jag var lite jobbigt…

Kul att ni är hemma igen!

Kramar från moster och morbror

Linda
16 år sedan

Jag har aldrig smakat den.. men jag såg att dom fått den på en av ICA butikerna nu. Är den jättegod?Måste jag inhandla?

Hoppas ni hade en trevlig semester!

Agnes
16 år sedan

ben&jerry glass är så himla gott! synd bara att det är så dyrt för så lite …. 😀

issa
16 år sedan

jaa sjukt dyrt. får inte heller köpa den för min D.. urtråkig är han! han säger att han inte fattar hur jag alltid kan va sugen på sånt där.. 😛 o du bunkrar broccoli.. jag bunkrar frysta ärtor! också bra att ha hemma:D

Ann-Sofie
16 år sedan

Jag förstår inte vad alla tycker att det är för speciellt med den glassen, jag tycker mest att den är söt och sliskig.

Nästa inlägg

Efter ett besök i kolhydraternas paradis!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x