ANNONS

Solen skiner och himlen är blå, vad det är skönt att leva då!

image357

I morgon har vi den årliga julskyltningen här i stan, som vanligt är alla skyltfönster fint i ordning gjorda till jul och det allra finaste skall röstas fram. Butikerna brukar ha öppet långt in på eftermiddagen (vilket aldrig sker annars i lilla Sala en söndag!) och för det mesta brukar det spöregna. På eftermiddagen kan man smyga sig ned mot torget, för där vet jag att det kommer finnas en mycket, mycket nervös lillasyster som skall ut på scenen och pressenteras som en utav Salas nio luciakandidater!

En sak som jag kan stryka på min "att göra innan jul"-lista är det här med julklappar.  För vi passade på att inhandla de flesta när vi nu var på resande fot, vilket innebär att jag har högst tre julklappar kvar att köpa! Dessa kan jag nu i lugn och ro köpa medans resten av Sveriges befolkning hastar och skyndar förbi och ska ha julklappar till hela släkten. (som ni märker är jag mycket nöjd med mig själv!)

Här skiner solen för första gången sedan vi kom hem, vilket jag förståss tycker är ljuvligt! Ute är det tre minusgrader och ca 1-2 mm snö, inte mycket att hänga i julgranen kan tyckas men ack så mycket bättre än gråslask!

Nu hoppas jag att min lilla kropp ställt om sig till Sverigetid igen, för inatt har jag då sussat och sovit i hiskeliga 13 timmar! Kanske klarar jag nu att hålla mig vaken till efter 10 ikväll!?

Ha en ljuvligt skön lördag!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
lina
16 år sedan

Julskyltning här också i morgon! För min del hade det gärna fått vänta till 1:a advent!

Nästa inlägg

a small piece of heaven..

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x