ANNONS

En god bok

image387

Nu har jag setat och uppdaterat mig på alla bloggar jag regelbundet läser. Det verkar som de flesta har tagit det lugnt med bloggandet nu under julhelgen vilket jag tycker är skönt! Själv ska jag nu göra mig en god kopp te, leta reda på lite julgodis och sedan krypa upp i soffhörnet och läsa en av Nora Roberts böcker. Den ni ser på bilden har jag precis avslutat och skall nu ge mig i kast med en ny. I sommras fastnade jag helt för denna författarinna som skriver om kärlek och strorslagna miljöer. Allt ihopslaget i ett litet paket som passar mig perfekt! I höstas visades  några av henns böcker som filmer på kanal 5 om jag inte mins helt fel. Men jag lyckades inte se en enda! Men oftast så är ju böckerna mycket bättre än fimversionen.
 Favoritböckerna är hitils triologin om de tre syskonen Gallagher som driver familjens pub på Irland.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
ingemar
ingemar
16 år sedan

du verkar kunna njuta av livet!

Miss Marie
16 år sedan

Åh, jag älskar också Norah Roberts böcker! Hon skriver så väldigt bra o lättläst. =) Om du kan o vill så tycker jag du ska prova på o läsa böckerna på engelska, de är till o med bättre då! =)

Johanna
16 år sedan

Håller med dig om triologin om syskonen Gallagher, riktigt bra!

fff
fff
13 år sedan

She’s fiercely devoted to them as well, hammering Allen in court following his affair with adopted daughter Soon-Yi.

Coleman Basque
13 år sedan

This formal summary encouraged me very much! Bookmarked your site, very excellent topics just about everywhere that I see here! I appreciate the information, thank you.

trackback
8 år sedan

ccn2785xdnwdc5bwedsj4wsndb
[…]Here are a number of the web sites we advise for our visitors[…]

trackback
8 år sedan

3nvb54wnxd5cbvbecnv5ev75bc
[…]we like to honor several other web web sites around the internet, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages really worth checking out[…]

Nästa inlägg

God fortsättning!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x