ANNONS

Snorgroda

image479

Påsken är nu över för denna gång och jag har haft en mycket trevlig helg med massa god mat och trevligt sällskap! Jag måste passa på att tacka för alla fina kommenterer om tårtan jag gjorde, det värmer skall Ni veta!

Men helgen fick ett lite tråkigt slut då jag blev akut förkyld i går hemma hos mor och far. Kvällen överlevdes med hjälp utav ett gång alvedon.  Idag har det varit full arbetsdag för mig, men det måste erkännas att jag är något sliten nu. När jag stod i omklädningsrummet på väg hem från arbetet såg jag mig i spegeln och nog har jag haft bättre dagar! Håret hängde så där stripigt som det bara gör när man har feber, hyn var helt gråblek och det hela pryntes av en illröd näsa som följd av ihärdigt snytande dagen lång. Vilken tur att jag är ledig i morgon, då skall jag kurera mig ordentligt!

Kontentan av det hela är, att det nog inte blir så mycket matlagning eller bakning  i morgon för min del men jag vill iallafall påminna Er om att det är våffeldagen i morgon (tisdag). Eller Vårfrudagen som dagen egentligen heter men på något vis har vi fått det till våffeldagen (man måste ta alla tillfällen i akt att fira!!) Förr var denna dag slutet på vintern och början på våren. Fram till 1953 var det faktiskt en röd dag. Men att vintern skulle vara slut känns långt borta då det var -14 grader i morse! Jag stoppar nog inte undan långkalsongerna riktigt än!

Nu skall jag snora mig i säng och hoppas på att jag mår bättre i morgon!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Björn
16 år sedan

Krya på dig!
Om det inte funkar kan jag varmt reckomdera varmt honungsvatten.
Även äta en väl kryddad maträtt är bra mot förylning.

Ylva
16 år sedan

Hoppas att du mår bättre idag – orkar du så är lite pyssel aldrig fel! Vi höres under dagen!
Kram mamman

maria
16 år sedan

Typiskt… Man blir alltid sjuk vi de mest olägliga tillfällena..

soffie
16 år sedan

krya på dej,här är jag oxå genomförkyld.
ha en härlig våffeldag,här snöar det för fullt,vill inte ha mer snö nu!!

Anonym
Anonym
16 år sedan

tycker om din blogg.

Nästa inlägg

Till kycklingen

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x