5 vegetariska recept

linssoppa med kokosmjölk
Vi äter vegetariskt som aldrig förr här i Sverige. Samtidigt har många svårt att byta ut en middag i veckan mot ett vegetariskt alternativ. Därför känner jag att veckans tema fick bli 5 vegetariska recept. Så ni enkelt kan plocka åt er en eller flera enkla och goda vegetariska recept att prova i veckan.
Så här på hösten och vintern älskar jag soppor. Det är så enkelt att laga och smakar fantastiskt. Med lite gott bröd till så är middagen fixad! Här har jag gjort en krämig linssoppa med kokosmjölk. Gott och mättande!
vegetarisk böngryta i crock pot
Grytor är också väldigt enkelt att göra vegetariska. Som den här böngrytan. En perfekt gryta att göra av vad som finns hemma i kyl och skafferi!
 
Biffar gjorda på halloumi, morot och ajvar
En av mina favoriträtter är de här halloumibiffarna som jag smaksatt med ajvar. De håller ihop bra och kan utan problem serveras som burgare om man känner för det!
Vegetariska bönbiffar gjorda på morot och majs
På tal om biffar, så kan jag också rekommendera er de här supergoda bönbiffarna med majs och morot. Perfekt till lite ugnsrostade grönsaker och cole slaw!
gratäng med rödbetor
Min senaste kärlek är den här rödbetsgratängen med spenat och fetaost! Jisses så god! Jag åt den precis som den var med lite sallad och keso till bara. Men självklart kan man ha vad man vill till. Laga den istället för en klassisk potatisgratäng kanske?
vit chokladmousse med passionsfrukt’Veckans goda får helt enkelt bli vit chokladmouse med passionsfrukt. Den söta och krämiga chokladmoussen bryts perfekt av med hjälp av passionsfrukten. Det blir såå gott!
 
Nu ska jag göra klart det sista här, sen fixa lite inför morgondagens fotografering. Förhoppningsvis hinner jag hämta barnen i god tid så vi kan åka hem och mysa lite. Torsdag till söndag är det nämligen Sthlm Food & Wine- där jag och Gustav från Jävligt Gott har en monter tillsammans hela helgen. Så har vi vägarna förbi måste ni komma och säga hej. Mer info om program och tider kommer ni få senare i veckan!
Ha en superfin start på veckan <3
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
snabb cheesecake i glas philadelphiaost

Nästa inlägg

5 goda desserter till helgen

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x