3 pastarecept att testa till helgen

pasta med oxfilé
Äntligen är fredagen här!
Och kanske letar du som jag efter inspiration till enkel och god mat att äta till helgen? Därför tänkte jag dela med mig av 3 goda pastarecept. Pasta kan ju kännas som typisk vardagsmat. Man jag lovar, de här rätterna är allt annat än vanlig vardagsmat!
SOm den här underbara oxfilépastan. Alltså det är såå himla gott (tycker till och med jag som i vanliga fall inte äter kött!) Perfekt att svänga ihop lite snabbt så här på fredagen efter jobbet. Eller varför inte bjuda över vänner på en riktigt lyxig lördagslunch!
Hörde jag någon säga vinlunch? Jag kommer!
 
snabb kycklingpasta
Gillar man kyckling bättre kan jag starkt rekommendera denna krämiga kycklingpasta med soltorkade tomater. Dra mig baklänges så gott!
Jag tycker det blir allra godast att använda färsk pasta till rätter som dessa.
pasta med kyckling och pesto
Ni vet när man någon gång ätit en riktigt god rätt. Som man sedan inte riktigt kan släppa? Så var det med den här pestopastan. Det är säkert 10 år sedan jag åt den på en restaurang för första gången. Efter det var jag bara tvungen att återskapa den hemma.  Här har jag valt tt ha bönpasta till. Min kropp tycker liksom lite bättre om det än vanlig pasta. Även om hjärtat gillar riktig pasta. Men ta det ni gillar bäst!
Det finns ju verkligen massor av pastarecept om inte  är vardagsmat. Utan som passar utmärkt att laga till helgen.
Har du några bra tips?
 
Nu ska vi dra igång fredagsmyset här hemma hos oss. Sebastian är borta torsdag-söndag så jag och grabbarna får klara oss själva i helgen. Men det ska nog gå bra 🙂 Pojkarna har beställt våfflor till kvällsmat och själv tänkte jag äta lax. Våfflor är inte riktigt min grej, om de inte äts till efterrätt eller så. Då kan det gå.
 
Nu vill jag önska er alla en riktigt härlig fredagskväll! Hoppas ni kommer äta gott och ha det bra ikväll, så hörs vi av något under morgondagen!

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
chokladsmoothie

Nästa inlägg

Chokladsmoothie

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x