5 desserter till midsommar

marängtårta med marinerade jordgubbar och mascarponegrädde
Så, har ni planen för midsommarmaten klar? Strålande! Om inte. Ni har väl kollat in mitt förra inlägg med 10 goda recept på midsommarmat!
När maten är planerad är det dags för desserten. Och som tur är kanske jag kan hjälpa er även här. Jag har nämligen plockat fram 5 desserter till midsommar. Alla hyfsat enkla att göra och galet goda, såklart! Och självklart innehåller alla jordgubbar <3
Först ut är kanske drottningen av midsommartårta. Nämligen marängtårta med jordgubbar. Den här är faktiskt löjligt god. Och mer lättbakat  än så här blir det faktiskt inte i sommar. Med färdiga marängbottnar bakar du den här tårtan på ett litet kick. Men gör den precis innan den ska ätas. Då är den som godast!
pavlova
Och på tal om maräng. Vill man engagera sig lite mer. Gör pavlova till gästerna! Här har jag gjort portionspavlovor. Men det går såklart bra att göra en stor istället!
enkel jordgubbsdessert trifle
Är du på jakt efter något superlätt? Gör då den här enkla jordgubbsdesserten. Ibland behöver man faktiskt inte krångla till det så mycket. Och är man riktigt bekväm, ja då finns faktiskt färdig sockerkaka att köpa i affären 🙂
glasstårta på tre ingredienser
Glasstårta med jordgubbar, det är en riktig favorit till midsommar. Den här är dessutom ruskigt enkel att göra och förbereds utan problem ett par dagar i förväg. Sedan är det bara att plocka fram den ur frysen en stund innan den ska ätas!
jordgubbscheesecake
Jordgubbscheesecake är även det ett otroligt fint alternativ att ha som dessert på midsommar! Jag gillar att förbereda saker i förväg, eller bara slänga ihop precis innan gästerna kommer.
Själv har jag inte riktigt bestämt än vad det blir för dessert till midsommar. Det får jag klura ut under morgondagen tror jag. Men något med jordgubbar blir det självklart
Hoppas ni får en fin tisdagskväll. Här hemma planeras själva midsommarafton för fullt!

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
krossad potatis i ugn

Nästa inlägg

10 recept på midsommarmat

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x