5 goda burgare och biffar

quinoabiffar med morot, vego
 
Burgare och biffar, det är perfekt mat att laga lite extra av och fylla frysen med. Så lätt att ta fram, värma på och kanske göra en god sallad till. Eller servera i hamburgerbröd. Eller i pitabröd. Lätt att variera och gott att äta! Därför tänkte jag tipsa om 5 goda burgare och biffar idag. Allt från härliga fiskburgare till vegetariska quinoabiffar. Mumsig vardagsmat helt enkelt!
De här quinoabiffarna gjorde jag för någon vecka sedan. Lätta att mixa ihop och kan smaksättas med det man gillar bäst. Jag tog falafelkrydda den här gången!
vegetariska biffar
Em klassiker på bloggen vid det här laget. Bönbiffar med mormor och majs. Otroligt goda till ugnsrostade grönsaker tycker vi!
fiskburgare lax torsk fiskbiffar
Fiskburgare går alltid hem hos oss. En kul variant på all vanlig fisk jag lagar. De här fiskburgarna är ganska naturella i smaken, vilket ofta passar de mindre middagsgästerna.
Biffar gjorda på halloumi, morot och ajvar
Halloumibiffar med morot är en härligt färgsprakande middag. Hemma hos oss älskar alla halloumi så de är givna favoriter.
vegetariska sötpotatisbiffar med kikärtor
Sist ut är sötpotatisbiffar med kikärtor. Så gott att ha till en matig sallad med groddar och hummus. Eller äta som ett vegetariskt alternativ till hamburgare. Jag gillar när mat är enkel att laga och sedan lätt att variera!
 
Hej vad det känns att det är måndag idag. Jag gillar oftast måndagar. Det är liksom skönt när en ny vecka drar igång. En hel vecka med massa kul jobb och härliga utmaningar. Men Isac har det lite struligt på förskolan och sådant suger verkligen musten ur en. När man får börja dagen med att ha en dålig känsla i magen liksom. Det är inte speciellt kul. Vi har verkligen haft en toppenförskola åt barnen, så det känns lite trist att det inte är så längre. Så hela dagen har jag faktiskt känt mig lite låg. Men nu är det snart dags att få åka och hämta hem barnen, fixa lite kvällsmat och mysa en stund. Sen hoppas jag på att jag orkar in och träna en sväng. Har varit rätt förkyld så har blivit en ofrivillig paus på en vecka eller två. Men nu så är jag på banan igen känner jag!
Hur känner ni så här inför veckans första dag? Är det pepp eller depp?! 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Amanda
5 år sedan

Pepp! Jag älskar nya veckor med nya möjligheter och goda recept. Tack för ett toppen blogg!
https://matmotet.se

pollytårta, tårta, cake, polly

Nästa inlägg

Tårta med Polly

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x