5 goda recept till helgfrukosten

kalljäst bröd, jäsa över natten
Hej vänner,
Idag svämmade mitt instagramflöde över av hembakat bröd och mysiga frukostar. Så jag blev själv lite sugen på att baka något gott till frukost i morgon. Kanske scones? Eller mina kalljästa frukostbröd. Dom är så lättbakade och goda! Det finns ju så mycket gott att äta. Därför tänkte jag ge er en lista med 5 goda recept till helgfrukosten. Det är så lätt att man alltid lagar samma (här blir det ofta yoghurt och smörgås..) Men jag är en person som verkligen älskar frukost och älskar att låta frukosten ta tid, speciellt på helgen
 
recept på risgrynsgröt
Visst är det inte förtidigt för risgrynsgröt va? Jag har försökt koka på växtbaserad mjölk nu under hösten, men inte riktigt fått till det. Men idag tänkte jag testa att koka på mandelmjölk. Vad tror ni om det? Visst borde det bli krämigt och gott?
 
mjukt tunnbröd i stekpanna
Mina barn älskar tunnbröd! Och det här receptet är superenkelt att göra! Ingen jäst behövs, så degen behöver inte jäsa, sedan gräddas bröden i en stekpanna. Perfekt till frukost eller mellanmål
frukostsmoothie
Ingen helgfrukost utan smoothie, eller hur 🙂 Jag väljer ofta en variant gjord på bara bär/grönsaker, men barnen har alltid i yoghurt i sin. Och den här varianten på frukostsmootie är mina barns stora favorit!
bananplättar
En annan sak som känns extra lyxigt till helgen är att steka pannkakor eller plättar. Jag brukar göra bananplättar ibland, det är sådär rysligt enkelt att göra och det blir aldrig ens en liten plätt kvar! Ett plus är att dom endast innehåller 3 ingredienser!
Nu ska jag försöka kicka igång den här lördagen hemma hos oss. Jag har varit ute på långpromenad med hunden och familjen röjde av lite efter gårdagens halloweenfest. Frågan är bara vad vi ska hitta på idag. Ikväll ska vi in till kyrkogården och tända ljus. Men innan det har vi en hel oplanerad lördag framför oss, jag och barnen,
Vad har ni för er i helgen?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
rostad pumpa grönkål

Nästa inlägg

Ugnsrostad pumpa med grönkål

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x