5 recept på lättlagad vardagsmat

quorngryta, curry, vegan, vego
Alltså jag blev nästan lite choklad när Axel kom hem och sa att det bara är 9 skoldagar kvar tills skolan slutar! 9 DAGAR! Nog måste det vara en månad kvar eller så.. Minst? Eller. Tydligen inte. Sommaren står verkligen för dörren. Men först har vi faktiskt ett par veckor av vardag kvar. Därför tyckte jag det kunde passa bra med ett inlägg om 5 recept på lättlagad vardagsmat. För även om vi nästan kan känna sommarlovet, så är det inte här än.
Jag har försökt planera upp de kommande två veckorna och inser att dygnet har för få timmar och att jobba 3-dagarsvecka låter skönt. Men blir sjukt stressigt. Både den här och nästa vecka är barnen lediga torsdag och fredag på grund av röda dagar och klämdagar. Tror dock att den här mamman kommer behöva jobba lite ändå. Fast barnen är lediga. Som vanligt hopar det sig lite så här innan semestern och det är mycket som ska bli klart.
Därför passar det mig bra att bli påmind om enkel vardagsmat. Sådant som går enkelt att göra och som familjen uppskattar. Som en god currygryta. Jag har gjort min på quorn, men du kan använda vilket protein du vill.
lax i citronsås, fisk i ugn
En annan storfavorit sedan länge är min lax i citronsås. Lättlagat, gott och fin vardagsmat!
vego, middag, mat , recept
Alltså jag blir ju hungrig här igen när jag sitter med alla recept. För hur gott är det inte med vegetarisk lasagne med keso? Ett recept vi lagat om och om igen hemma hos oss!
tortillapizza med kyckling
Ett snabbt och enkelt alternativ när man ska få fram middag är tortillapizza. Låt alla i familjen själva får välja vad dom vill ha på, så blir alla glada och nöjda!
kyckling med pesto och fetaost
Gillar man kyckling är det här ett recept för dig! Kyckling med pesto och fetaost. Lättlagat och gott. Precis som vardagsmat ska vara!
Nu ska jag skriva lite listor inför handling senare ikväll. Sedan bär det av mot förskolan och utvecklingssamtal för Isac. Jag hoppas du haft en riktigt fin start på veckan!
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Pots de Crème chokladpudding

Nästa inlägg

6 goda recept att baka till mors dag

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x