5 smarriga smoothies

gurkmeja, ingefära, smoothie, förkylning
Nu är jul och nyår förbi. Och vilken dag som helst nu återgår allt till verkligheten igen. Oavsett om man vill eller inte.
Jag åkte på en rejäl förkylning nu efter jul och känner att kroppen verkligen behöver fyllas på med andra saker än choklad, prinskorv och knäck just nu. Därför tänkte jag passa på att tipsa om 5 smarriga smoothies. Perfekt så här i januari, då man kanske är sugen på något fräscht och gott. Perfekt som frukost, mellanmål eller till fikat! Vi åt väldigt sen frukost idag, så jag tänkte faktiskt mixa lite mättande smoothies till familjen senare. Ni vet, när man inte vill äta lunch i lunchtid, men ändå behöver något gott i magen.
Först ut är mitt tips på en mumsig förkylningssmoothie. Om inte ingredienserna gör dig pigg, så gör färgen det garanterat!
superkryddor, smoothie kockens kryddor
Har du frukt kvar efter jul och nyår? Kiwi ingen äter upp, eller en ledsen liten apelsin som ingen vill se åt längre? Gör en smoothie på dom! Ett perfekt sätt att ta vara på frukt som börjat se sina bästa dagar.
 
nice cream, smoothie,
Är du inte så förtjust i frukstmoothies? Utan hellre kör på lite mastigare smaker som choklad och jordnötter? Då tycker jag du ska göra en snickerssmoothie. Alltså vilken lyx att få detta till frukost!!
smoothie blåbär swirl
Vill du imponera lite med din smoothie, gör då en med en swirl. Det är lite mer pyssel, men blir så gott! Helt klart mödan värd om du frågar mig!
chokladsmoothie
En mättande chokladsmoothie sitter aldrig fel. Perfekt att fylla på med när energin tryter!
Nu ska jag gå och snyta mig för sjuttioelfte gången, hänga en maskin med tvätt och se till att barnen tar med sig kattungen ut en stund. Så alla får göra av med lite energi. Sen väntar födelsedagskalas för min syster och släktträff på kvällen.
Imorse tog vi alla sovmorgon till 9.30, jag vet inte ens om det är någon idé att försöka ställa om till mer skolanpassade rutiner, eller om det är lika bra att bara dra av plåstret på onsdag morgon och låta barnen få sovmorgon fram tills dess..
Nu önskar jag er en himla fin söndag!

3
Prenumerera
Notis om
guest

superkryddor, smoothie kockens kryddor

Nästa inlägg

Summering av 2019

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x