5 enkla recept med kyckling

snabb pastasås, mat, vardagsmat, middag
 
Hej och glad måndag,
Här har jag suttit och försökt få ordning på massa tråkigt pappersarbete under morgonen. Så nu känner jag mig helt tom och trött i huvudet. Får ta en promenad nu till lunch och rensa skallen lite tror jag. Men först, här kommer 5 enkla recept med kyckling.
Sådan där bra mat som passar oavsett om det är vardag eller helg, Som är enkelt att laga till och inte kräver massor av ingredienser eller förberedelser. Mat helt i min smak med andra ord! Som min snabba pastasås med ajvar. En riktig vardagsräddare det här. När man liksom har tomt i kylen, då brukar jag alltid kunna skrapa ihop till något som liknar detta. Få ingredienser, massor med smak!svensk fågel, grilla
Vill man ta fram grillen och grilla lite kyckling är kycklingspett alltid en god idé tycker jag! Dessutom är såsen här på bilden en riktig höjdare, som gör sig himla bra till kycklingspetten. Orkar man inte grilla går det såklart fint att köra dom i ugnen också!currykyckling, curry
Barnens stora vardagsfavorit här hemma är kyckling i currysås. Och jag förstår dom. För det är verkligen hur gott som helst det här!kycklinggryta med smaksatt creme fraîche
Min enkla kycklinggryta är ni många som lagat under åren. Om och om igen. Receptet är från 2017 men är fortfarande precis lika gott, jag lovar!
vegetariska enchiliadas, enchiladas kyckling, enchiladas quorn
När man lagar enchiladas kan man i stort sett ha i av vad man gillar allra bäst. Men visst blir det himla gott med någon form av kyckling i? Det tycker i alla fall jag.
En perfekt rätt att göra restfest av i slutet på veckan helt enkelt. Fast inte känns det som rester inte när man får äta så här mumsig mat!
Nu ska jag planera upp inför veckan. Vilka jobb som ska göras när, vad som ska upp på bloggen. Sen ska vi iväg på sista utvecklingssamtalet på förskolan för Isacs del. Det känns både skönt men ändå vemodigt att lämna förskolans trygga famn och helt kasta sig ut i skolans värld för barnen. 7 1/2 år av barn på förskolan är snart över. Nästan ett decennium liksom <3
Men allra först, ut i solen en stund!
 
Vad har ni för er idag måndag?

3
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Johanna Grahn
4 år sedan

Så mycket goda recept, stort tack för inspo 🙂
http://johannagrahn.se

Caroline
Caroline
4 år sedan

Din snabba ajvarsås är så god och väldigt omtyckt här hemma!! Tack!

spenatsoppa, soppa, snøfrisk, färskost

Nästa inlägg

Spenatsoppa med färskost

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x