5 goda recept med rabarber

kräm, mellanmål, rabarberrecept, rabarber
Åh du ljuva vår ändå. Med många långa ljusa timmar, lunch ute i solen och gräsfläckar på barnens knän efter en hård fotbollsmatch.
Och med denna härliga årstid kommer även den första rabarbern. Idag bjöd mamma på årets allra första rabarberpaj. Det är något alldeles speciellt med den. Eller hur?
Jag blev så dugen på rabarber att jag var tvungen och kolla igenom arkivet. Och ta fram 5 riktigt goda recept med rabarber för er att njuta av.
Som rabarberkräm. Så underskattat, så gott! Har ni inte testat än så gör det.
Vårens kanske enklaste kaka att baka är nog min knäckiga rabarberkaka. Alltså så busenkel att röra ihop. Men såå god att äta!
dessert, efterrätt, sommardessert
Pocherad rabarber med nötcrumble och vit choklad. Det låter ju himla fancy måste jag säga. Som om det stod att läsa i en meny på någon restaurang. Men jag kan försäkra er om att det är betydligt enklare att laga än det låter. Men, det är ljuvligt gott! Ljummen rabarber tillsammans med kall glass, knapriga nötter och så vit choklad. Alltså!
rabarbersmulpaj med hemgjord vaniljvisp
 
Ibland vill man bara ha en helt vanlig, enkel jäkla rabarberpaj. Och då har jag receptet här för er. Inget knussel, inga trix. Bara rabarberpaj. Men servera den gärna med min hemgjorda vaniljvisp. Den får de flesta på fall, jag lovar!brynt smör jordgubb och rabarberkaka rabarberpaj vaniljvisp
Jag undrar om det finns något som inte  jordgubb och rabarberkaka med brynt smörblir godare om man har på brynt smör? Tror du?
Här har jag gjort en som blev sådär god så man bara inte kan sluta äta av den. Livsfarligt. Men gott! Så gott!
 
Idag har vi haft ett helt fantastiskt försommarväder här hos oss. Strålande sol, nyklippt gräsmatta och barnen har haft vattenkrig. Hur härligt som helst faktiskt! Det är ju dagar som dessa man bara älskar ändå.
Nu hoppas jag ni alla får en fortsatt fin helg!
 

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Favoriter i april

Nästa inlägg

Favoriter i april

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x