3 snabba recept till nationaldagen


Glad nationaldag kära ni!
Visst är det ändå fint, att vår nationaldag firas så här i början på juni. Då sommaren faktiskt är som allra bäst? Ute är grönt och allt står i blom.
 
Vi har ju ingen riktigt stark tradition att fira vår egna nationaldag, men jag tycker att för varje år är det fler och fler som verkar fira på något sätt. Kanske bara genom att fika något extra gott dagen till ära? Om du just nu kom på att det kanske vore gott att baka något till idag, då kommer här 3 snabba recept till nationaldagen. Med få ingredienser som du kan baka på ett litet kick!
 
Som vårens godaste rulltårta med hallon och vaniljkräm. Som en tårta fast så mycket enklare att baka!midsommartårta, tårta, daimtårta,
Eller varför inte en marängtårta med daim. Använder du färdiga bottnar går den här tårtan riktigt fort att göra och den blir så god!
snabb cheesecake i glas philadelphiaost
Eller min supersnabba cheesecake i glas. Gör på vilka bär du gillar bäst och du har en dessert klar på bara några få minuter. Helt underbart!
Här verkar det just som om det tunga molntäcket tänker spricka upp lite, så jag ska ta med Isac och hunden ut på en promenad. Sen blir det lunch hos mina föräldrar. En bättre lördag helt enkelt!

3
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Majvor
Majvor
4 år sedan

Har du någon kokbok? Vart kan man köpa den?
Sänder alla mina tankar till er och era läsare i dessa Corona tider <3 Tillsammans kan vi klara det <3<3<3. Här är mina bästa shoppingtips under min karantän <3
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder:
http://www.refunder.se/b/Spara50
MEMBER:
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355

midsommarmat, lax, fisk

Nästa inlägg

Inkokt lax med kall sås

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x