Packa picknick-korgen

inlägget innehåller annonslänkarmellanmål, picknick
Packa picknick-korgen och ge er ut på picknick! Det behöver ju faktiskt inte vara så avancerat. Man kan faktiskt ha picknick hemma i trädgården, eller kanske låna vänners trädgård om man vill komma bort lite lagom sådär.
Jag har gjort ett helg gäng pizzabullar och lagt i frysen. Perfekt att ta med på utflykter! Fyll dom med vad familjen gillar bäst.
 
Kylväska Blå 20 L
Vi är verkligen i stort behov av en ny kylväska. Och så snubblade jag över den här kylväskan. Som både är snygg och verkar praktisk,  Jag gillar inte de där klassiska i hårdplast. Men de med för mjuka kanter. Då verkar denna som ett himla bra alternativ!
 
 
rabarbersaft, rabarberdricka, sommardrink, rabarberdrink
Gör sommarens enklaste rabarberdricka och ta med på picknicken. Superenkel att göra och hur god som helst att dricka.
 
Mugg Picnic
Förutom en ny kylväska villhöver jag verkligen investera i lite bra tallrikar och muggar att ta med när vi åker och badar eller fikar ute. IKEAS plastmuggar sen barnen var små har börjat gjort sitt nu. Hittade en serie från House Doctor med muggar och fat i bambu som verkar bra. Vad tror ni?
 
picknick,
Förutom pizzabullar och rabarberdricka kan jag rekommendera mina ceasarsalladwraps. Bättre picknickmat finns inte! Hur goda som helst. Fyll upp med meloner, tomater, gurk och morotsstavar. Så har du en härlig picknick att se fram emot.
En perfekt aktivitet så här i hemestertider.
I veckan har vi varit iväg på två utflykter runt om här i Sala, tänkte skriva ihop ett inlägg om det i helgen. Och på dessa utflykter passar det perfekt att ta med sig lite picknick. Så håll utkik efter det!

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria
Maria
3 år sedan

Ja! Tar gärna emot utflyktstips från Salatrakten. Bor i Uppsala och ”hemestrar” med familjen. Med växlande väderlek är det toppen med spontana dagsutflykter.

mellis, mellanmål, kikärtor

Nästa inlägg

5 recept på pannkakor

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x