5 vardagshjältar!

vego, middag, mat , recept
Jag vet inte hur det är hemma hos er. Men här kom verkligen vardagen som en rejäl komocka förra veckan. Inte för att jag inte var beredd. Inte för att veckan på något vis var dålig. Det var bara. Jobbigt. Att vakna av veckarklockan efter månader av sovmorgon. Att planera skjutsning, hämtning, kläder, jobb. Och så mat. Vad tusan vill man äta till middag?
Därför tänkte jag viga den första veckoplaneringen av mat hösten 2020 till 5 vardgashjältar. 5 recept som gör din vardag aningens lite enklare.
 
Som tillexempel min vegetariska lasagne med keso. Lätt som en plätt att göra. Du får in ett vegetariskt alternativ som ingen riktigt märker av är vegetariskt och det är supergott i matlåda.  Kan det bli bättre?
currykyckling, curry
En annan vardagsfavorit hemma hos oss är kyckling i currysås. Klart på 30 minuter, gott att äta med allt från ris, till havreris och bulgur eller vad man helst föredrar. Också supergott i matlåda!
treveckorssallad utan socker
En annan sak som är sådär otroligt smidigt att ha klart i kylen. Det är min treveckorssallad. Nu räcker den aldrig i tre veckor eller så här hemma. Men det är sjukt smidigt att bara ta fram och den passar utmärkt till de flesta maträtter. Har ni inte testat än, så gör det!
quorn, quorngryta
Äntligen är det aningens svalare ute. För grytor, det är min räddare i nöden när det kommer till vardagsmat. Speciellt om jag har råkat planera lite dåligt. Med lite mer än en handfull ingredienser slänger du ihop min ajvargryta. Här har jag använt quorn. Men ta det ni gillar bäst!
libapizza, pizza
Alltså ni, mina läsare, ni är fantastiska. I förra veckan la jag upp receptet på denna tacopizza på libabröd. Och redan i helgen var ni fler som testat och älskat den precis lika mycket som vi gjorde. Snabbt, enkelt och ett härligt sätt att äta både tacos och pizza på!
 
Jag hoppas jag känner mig lite mer redo för den här veckan än den förra. Men det tar nog ett tag innan man kommer in i alla rutiner ändå..

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
trackback
3 år sedan

[…] snäll på samma sätt som mjuka lakan, kanelbullar, tecknad film. Det här inlägget med recept på 5 vardagshjältar att laga nu när vardagen och hösten rullar igång igen innehåller flera enkla recept där jag faktiskt är sugen på att prova flera […]

Mia
Mia
3 år sedan

Åh, vilka livräddande recept du bjuder på! Prova gärna min asiatiska kycklinggryta nästa gång du tappat inspirationen – händer det? Kram Lingonochmusslor.com

libapizza, pizza

Nästa inlägg

Tacopizza på libabröd

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x