5 härliga kycklingrecept att inspireras av

kycklingbiffar

Kyckling, den ständiga räddaren i nöden hemma hos oss. Det finns alltid en förpackning i frysen att ta fram när fantasin och orken tryter.
Men för det betyder det inte att det är en tråkig och oinspirerande produkt. Nej just kyckling är en av de där livlinorna. Som kan bli gryta, biffar, ätas med sås eller göras hel i ugnen. Helt efter ork, tycke och smak.
Så idag bjuder jag på 5 härliga kycklingrecept att inspireras av. Kanske hittar du något nytt att testa?

Kycklingbiffar med pumpa tillexempel. Ett finfint alternativ till många av de klassiska kycklingrätter som ofta serveras.

Kyckling i Crock Pot, kycklinggryta,

Kycklinggryta i Crock Pot. Jag älskar att laga mat i min Crock Pot. Speciellt i dessa tider då många av oss fortfarande jobbar hemifrån. Då kan det vara så skönt att fixa iordning middagen vid lunch ungefär och bara slå på grytan vid lämplig tidpunkt. När sedan arbetsdagen är slut, ja då är middagen redan på g! Fantastiskt. Men självklart kan du göra denna kycklinggryta i en helt vanlig gryta också!

hel kyckling, kyckling i ugn

När hösten så sakta börjar komma krypande blir jag också sugen på annan slags mat. Gör en hel kyckling i ugn. En klassiker som alltid fungerar!Kyckling curry

Vardagsfavoriten nr 1 hemma hos oss. Det är iallafall kyckling i currysås. Barnen gillar och vi vuxna gillar. Dessutom är det lättlagat. Bättre blir det inte!cashewkyckling, kycklingcashew,

En favorit bland många er läsare är min cashewkyckling. Typ som på restauran, fast hemma! Har ni inte testat så rekommenderar jag er att skriva upp den på listan för framtiden.

Nu önskar jag er att kommande vecka blir fantastisk. Själv önskar jag att helgen varat minst en dag till. Det känns lite hårt att gå från sommarlovslediga dagar rakt in i vardagen så här.

 

4
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
villa puccini, grillmiddag, mat, middag

Nästa inlägg

Grillad biff med krossad potatis och rostade grönsaker

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x