Superenkel sommarlunch- tonfiskwrap

wrap, wraps, tonfiskröra, sommarmat, strandmat, enkel sommarmat

Låt mig få bjuda er på sommarens bästa lunch. Röra i bröd med sallad. Jag kan inte få nog av detta! Här har jag gjort en tonfiskwrap med min bästa tonfiskröra som blivit så populär sen jag la upp den. wrap, wraps, tonfiskröra, sommarmat, strandmat, enkel sommarmat

Fyll din wrap med vilka grönsaker du vill och har tillgång till. Här hade jag massor av lite halvtråkig sallad som behövdes ätas upp. Perfekt att blanda upp tonfiskröran med måste jag säga!

Idag är Sebastians första semesterdag. Sovmorgon och en lugn frukost blev starten på dagen. Att-göra-listan med saker vi skulle behöva fixa i stan blev rätt lång, men det är så skönt att bocka av sånt man vet man måste fixa. För i morgon och på onsdag ska det bli superfint väder, så då tänker jag att vi ska parkera oss på en filt vid sjön.

wrap, wraps, tonfiskröra, sommarmat, strandmat, enkel sommarmat

Till min tonfiskwrap behöver du lite tonfiskröra. Mitt recept är verkligen så gott.

Tonfiskwrap 2 st:

2 libabröd
sallad
1 omgång tonfiskröra
övriga grönsaker om man önskar
gräslök/salladslök

Lägg ut två liba bröd. Fördela sallad i mitten av bröden. Lägg på  tonfiskröra och övriga grönsaker om du så önskar.
Toppa med lite färsk gräslök/salladslök. Vik ihop och rulla till en tight rulle. Dela på mitten och ät!

Perfekt att göra och ta med som lunch på stranden eller som en enkel och snabb sommarlunch hemma när man inte orkar laga något.

 

 

15
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
rulltårta med hallon

Nästa inlägg

Sommarbakning, 7 goda recept att testa i sommar!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x