5 snabblagade middagar i sommar

Kebabgryta

Alla dagar bjuder inte på strålande sol och högsommarvärme, men för det vill man kanske inte tillbringa hela dagen inne i köket. Laga då min enkla kebabgryta, grymt god dagen efter till lunch dessutom!

Ugnspannkaka

Ugnspannkaka är en klassiker som passar utmärkt att göra även på sommaren. Gör en dubbel sats så kan du ta med resterna till strandlunch dagen efter. Så bra!

wrap, wraps, tonfiskröra, sommarmat, strandmat, enkel sommarmat

Tonfiskwraps, passar lika bra som en enkel sommarlunch som till en lättare middag varma dagar. En storfavorit hos mig!

Lax med asiatiska smaker

En hel laxsida är lätt att tillaga och räcker enkelt till många! Här har jag piffat laxen med lite asiatiska smaker. Gott till kokta nudlar, en sallad, potatis eller vad du helst föredrar!

Tacopizza på libabröd

Tacopizza på libabröd. En favorit som lagas ofta, ofta, ofta hos oss. Speciellt under sommaren när den här mamman känner sig rätt lat och omotiverad till matlagning. Gillar man inte tacos kan man ju såklart toppa pizzan med exakt vad som. Men jag tycker det blir gott och matigt!

Just på sommaren kan jag känna att hjärnan inte alls vet vad man ska laga till middag eller lunch, men får man bara sätta sig ner och inspirera sig lite så finns det ju massor av härliga recept att välja och vraka bland!

24
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
havreflarn, kokosflarn, smörkräm, citronsmörkräm

Nästa inlägg

Havreflarn och kokosflarn med citronsmörkräm

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x